pondělí 9. prosince 2013

Vypotřebováno za.. listopad

Přiznám se hned na začátku, že nevím, jak často se tenhle článek na blogu objeví, protože moc na to spotřebování nejsem (vyjímka šampónů a sprch.gely), ale pokusím se přispívat, co nejvíc. Na tenhle měsíc spadá vypotřebovaných produktů jen 3. Záhy bych mohla říct + 2 (ale ty si škudlím a čekám až mi dojdou nová balení, nechci bez toho být ani den! :D )

Alverde šampón s avokádem 200 ml na suché a poškozené vlasy, musím říct, že takhle mi nevyhovoval dlouho žádný šampón, díky němu jsem si nemusela mýt vlasy každý dva dny, bohatě mi stačily čtyři! Přestaly se mi tolik mastit, konzistence byla čirá a velmi hustá. Mé extra suché vlasy moc nezlepšil, těm pomohly jen nůžky. Ale rozhodně se k němu vrátím, poté co vyzkouším ostatní z řady na suché vlasy.. Za mě je to bomba a určitě doporučuji!

Saloos Grepový sprchový olej 125 ml srdcovka mé mamky, já mám raději Relax, ale i vůně grepu mi je příjemná, plus jako bonus napomáhá proti celulitudě, nyní máme velké balení 500 ml, po koupeli se nemusíte mazat, protože olejíček Vám vykouzlí hebkou pokožku! Jednoznačně doporučuji!

Chorella Japan 250 tablet užívám i Chorellu Medicol a musím říct, že tahle mi vyhovuje mnohem více, zdá se mi méně agresivní, sice je jí méně, ale pro mě je to určitě jednička, už mám tak třetí balení. Doporučuji pro ty, kteří mají problém s pomalejším metabolismem a chtějí si posílit imunitu! (pozor páchne to ale)



Jaké produkty jste vypotřebovali Vy minulý měsíc + užíváte také chorellu, jste s ní spokojení?

7 komentářů:

  1. Od Alverde mám miniaturku spechového gelu. Svěže citronově voní, ale jinak mě moc nezaujal.

    Chtěla bych si pořídit tvářenku od zn. Alverde, zkoušela jsi nějakou ?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. pokud by jsi chtěla od nich tvářenku tak bych šáhla po krémové dobře drží a neflekatí :) jinak sprcháč od Alverde mám taky (olivový a aloevera) citrusově taky voní, dobře mě umyje a taky mě nějak víc nezaujal je to prostě sprcháč .. :)

      Vymazat
  2. Ten šampón alverde, určite vyskúšam, pretože tiež si musím umývať vlasy každý druhý deň a pekne ma to štve :) Takže ďakujem :)
    GIVEAWAY: http://karinvirag.blogspot.sk/2013/12/i-vianocna-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. určitě vyzkoušej pokud máš suché vlasy, na mastné bych doporučila jiný ale :) musíš znát svůj typ vlasů .. :)

      Vymazat
  3. Hihi, já bych vůbec nemohla dělat tento typ článku.. Mám kosmetiky strašně moc a používám ji na střídačku, taky nechci o své oblíbence přijít hned :D

    OdpovědětVymazat
  4. Sprchové oleje od Saloosu zbožňuju! Grepový jsem ještě neměla, ale na si jej pořídím :)

    OdpovědětVymazat