sobota 7. prosince 2013

Objednávka z NATURELKA.CZ

Včera dopoledne mi přišla objednávka z eshopu naturelka, objednávku jsem uskutečnila 29.11. a za necelý týden jsem ji měla doma, což je vcelku slušné, na to že je doba před Vánoci. Eshop mě vždy kontaktoval emailem, i když já jsem typ na smsky, protože email dosti flákám. Platba proběhla v pořádku, přišla jim hned druhý den. Krabice byla pečlivě zabalena a vystlaná (bordelem), aby se zboží neponičilo. Určitě až si příště budu objednávat něco od Saloos, zavítám na stránky naturelka.cz, jediné co mi vadí je poměrně vysoké poštovné 45 kč (platba přes účet), kdybych chtěla na dobírku tak něco okolo 110 kč. Ale je to zatím nejlevnější eshop, který jsem našla a je tam vše od této značky. Co mě velice potěšilo je slevové kupónky, které mi přibalili do krabičky + jako bonus letáčky s jejich produkty.
 Produkty sprchový gel grep 500 ml, předtím jsme měli menší verzi a byla brzy pryč, tentokrát jsme vzali to největší možné balení, Balzám na nehty je nutnost (tím končí věci pro mě). Hydrofilní odličovač 50 ml Bergamot a mini verze grepového sprcháče pro mamčinu kamarádku k narozeninám.

Já jsem moc spokojená. Znáte eshop? A jaký je Váš oblíbený produkt od Saloosu?


11 komentářů:

  1. Eshop neznám:) Ale od Saloos miluju všechno s granátovým jablkem, úžasně to voní :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ja som ešte od saloosu nič neskúšala, ale chcela by som!

    http://www.beautytome001404.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  3. Od značky Saloos jsem ještě nic nezkoušela, ale slyšela jsem samou chválu na jejich olejíčky.
    Sprchový gel vidím od této značky poprvé..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Saloos je skvělá značka, at vyzkoušíš jakýkoliv výrobek nebudeš zklamaná!

      Vymazat
  4. Wow, tak to velké balení sprchového oleje bych hned brala a poštovné mi teda přijde hooodně levné :) Já bych ho spíš uvedla jako plus mezi všemi těmi poštovnými nad 100Kč u ostatních eshopů :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. zatím jsem narazila na hodně eshopů, kde když platíš přes účet máš to zdarma, proto píšu že se mi to zdá dražší .. ale rozhodně je to lepší než mít 120č za dobírku

      Vymazat
    2. No, to já jsem nenarazila zatím snad na žádný takový :P Teda akorát na ty, kde se to odráží na vysokých cenách :)

      Vymazat
  5. Mám moc ráda přírodní kosmetiku! Ale vždy sáhnu tzv.: po té nepřírodní :)), ale myslím si, že musí být hodně kvalitní!
    Ta cena toho oleje je fakt výhodný, vypadá úžasně a lákavě, nic jsem od nich nezkoušela, nicméně, je to báječný typ!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
    2. to je mi líto, že si takhle omylem naletěla, nemám ráda natírání nazeleno mate to lidi, snad už příště vybreš dobře :)

      Vymazat
  6. Tooolik sprchového oleje, to je něco pro mě! Příjemně mě překvapila cena velkého balení a myslím, že do nákupu půjdu velmi ráda :)

    OdpovědětVymazat