pátek 3. ledna 2014

2014 a pár slov k tomu..

Milé dámy, slečny, zdravím Vás v novém roce 2014, začátek ledna je ideální čas na to si dát nějaké předsevzetí, jako mladší jsem říkávala, že je to blbost - nikdo to nevydrží a brzy se sliby poruší. Ovšem záleží na situaci, kdo si dává předsevzetí pouze na Nový rok a po zbytek roku na sobě nepracuje tomu to nevydrží. Kdo je pilný a snaží se zlepšovat pro sebe, ten má dle mě mnohem větší pravděpodobnost úspěchu.

Co bych ráda změnila já - popřípadně zlepšila...

  • Chtěla bych být láskyplnější a hodnější přítelkyně, na mém muži mě převelice záleží a chci mu být tou nejlepší partnerkou, ne vždy a hlavně na začátku jsem mu nedostatečně projevovala lásku i občas nyní to pokulhává - bývala jsem velmi uzavřená.. Nyní je to o 100 % lepší, ale stále jsou věci, na kterých musím pracovat (být více spolehlivá, aby věděl, že s našemi plány může počítat apod..) Chci mu být opět více kamarádkou - nejlepším přítelem, podle mě v pozdějším vztahu jde především o úctu a přátelství.. 
  • Druhý bod se týká mého těla, hubnout nechci, ale chci si postavu udržet a vyrýsovat (zdůrazňuji JEMNĚ!) svaly, hlavně ramena a bříško. Pravidelně cvičit, na jaře začít běhat s kamarádkou, a stále chodit na pilatess, které mě nesmírně baví a postoupit do pokročilých!
  • Zdravější stravování - snažím se již od 10 let, ale mám období, kdy na to kašlu, tentokrát chci, aby to bylo jiné a trvalé. Nyní čtu "Bláznivá sexy dieta od Kris Carr". Brzy bude recenze na blogu.. Ráda bych o svoje tělo lépe pečovala, dávala si záležet na tom, co vkládám do svých úst.. Když jsem vypustila na 7 měsíců maso, mléčné výrobky a pečivo z jídelníčků - cítila jsem se skvěle a opět se k tomu chci vrátit.. 
  • Pomoci zhubnout sestře, slibuji si to už 2 roky, snad to letos konečně výjde!
  • Lépe si organizovat čas (přítel, škola, cvičení, zájmy, kamarádka), čeká mě maturita - úspěšné složení je pro mě nesmírně důležité, učení spadá hlavně na jazyky (angličtina, ruština, italština) musím se jim více věnovat a donutit se pořádně učit!!!!
  • Věnovat se více blogu, psát častěji..
  • A poslední bod, zaměřit se na svoji budoucnost, nemluvit jen o tom, co bych chtěla, ale i pro to něco dělat, je mnoho věcí, které mě baví a moc bych si přála mít to jako povolání. Miluji psaní a jde mi, má učitelka ruštiny mi řekla, že bych měla jít na školu pro spisovatele, domnívala se, že takovým směrem mířím. V březnu tohoto roku si budu dělat vizážistický kurz a budu příležitostně líčit. Také mám podepsat smlouvu s kosmetickou firmou jako jejich poradkyně (distribuce jejich značky a líčení), později bych se ráda naučila dělání gelových a akrylových nehtů (nesmírně mě baví vše okolo laků a nehtů) a v neposlední řadě ráda stříhám a nejen sebe, ale nějaký kurz by se mi též hodil. Je to docela smršť zájmů, někomu se to může zdát jako scifi, fantazírování mladé holky, ale já opravdu věřím ve své sny!!! Vše co se týče kosmetiky je moje neutuchající vášeň, psaní knih je můj sen, ale záleží jak dobrá v tom budu a jak se prosadím. 
PZN: pokud mi psaní nevýjde, mé knihy se nebudou tak dobře prodávat, anebo mi vydavatelé mi je nepublikují, stále je tu možnost, v menším městě v Irsku, kde chceme s přítelem žít (nb kterákoliv země v VB) najít si práci v známé hospůdce a míchat koktejly a roznášet. Někomu se to může zdát jako podřadná práce, ale platy tam jsou přeci jen jiné,  navíc mě ta práce opravdu, opravdu baví, sice bych to nechtěla dělat celý život a je to spíše brigáda. Ale tam kde jsem občas nyní je to fajn, mám v poho šéfa, zaplaceno nedostávám nejhůř, kolegyně se kterými si vždy dobře pokecám. Chodí tam skvělí lidé a z 90 % od tama vždy chodím s dobrým pocitem, bavím se... Nechci to dělat jako extra trvalé povolání, ale pár hodin týdně by mi to nevadilo.. ALE MÝM HLAVNÍM SNEM JE PSANÍ A KOSMETIKA!

Jaké si  předsezvetí dáváte Vy?

2 komentáře:

  1. Předsevzetí má hezká, a věřím, že když se do toho vrhneš, tak to půjde :) Já na předsevzetí na Nový rok kašlu, předsevzetí si dávám během roku průběžně, jak mě to jen napadne, a většinou to i vydržím :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji, také se snažím pracovat na sobě po celý rok nečekám na datumy, začnu hned :)

      Vymazat