středa 8. ledna 2014

Lavera šampón balance pro normální až mastné vlasy

Dnes si dáme menší recenzi a tentokrát to bude přírodní šampón od značky Lavera, doma máme již druhé balení. Lavera nemá jenom dobré šampóny, ale i další věci, o kterých Vám povím později..
 


 Nyní pár slov šampónu

Mastné vlasy (z pohledu mé sestry)
  • Vlasy si myje obden, šampón voní velmi intenzivně po citrónech, konzistence je velmi tekutá, pění docela dobře - pocit umytých vlasů.
  • Jako VELKÉ plus bere, že se jí vlasy nevysušují (jako se to stalo u TARANI), šampón ji vyhovuje, ale příště by chtěla zkusit i něco jiného od jiné značky (např. Welada apod.), v budoucnu se dozajistě v naší koupelně objeví...

Normální vlasy (z pohledu mé mámy) 
  • Je trošku více náročná na mytí vlasů, tudíž vyžaduje kondiciér nebo balzám (ted zatím od Lavery nemáme), tudíž je pár vět ve zkratce...
  • Vlasy myje umyje a vydrží se nemastit zhruba 3 dny, šampón voní jako by v něm byla citrónová šťáva - je jí velmi příjemná. Závěr je takový, že tento přírodní šampón je lepší, než chemické, a jakmile si pořídí i kondicionér bude nejšťastnější.


 Složení můžete vidět zde, nevidím nic škodlivého, kdybych byla pes vytkla bych jen Glutamate, nemám to ve složení ráda, ale je téměř ve všech přírodních šampónech (závadné není). Kosmetika Lavera má certifikát BHDI, takže se nemusíte strachovat. 

SHRNUTÍ: Šampón je velmi dobrý, přenádherně voní, skvěle umyje vlásky, obsah je 200 ml a jedno balení vydrželo poměrně dlouho přes měsíc (pro dvě osoby, berte, ale v potaz jak často si moje holky myly vlasy a vždy to bylo dvakrát, což je 10 dávek šampónu týdně). Dá se sehnat v každém DM, anebo na internetu. Cena se pohybuje různě, na internetu ho můžete sehnat od 136 Kč, v DM jsem ho pořídila asi za 169 Kč.

Toť vše, máte taky zkušenost s Lavera šampóny, nebo jinými přírodními? Napište mi o tom - ráda se inspiruji!

1 komentář:

  1. Mám od Lavery nějaký šampon co voní po jablkách, nic o něm nevím, protože etiketa je německy :D Ale je moc fajn, hlavně tou vůní, ta je božská. Jen k němu musím používat nějaký schopný kondicionér, abych vlasy rozčesala :)

    OdpovědětVymazat