středa 1. ledna 2014

Vánoční dárky a další radosti

Nafotila jsem pro Vás dárky, které jsem dostala k Vánocům plus to, co jsem si koupila sama. Nakupovala jsem před i po Vánocích. Přišlo mi balíček z biooo.cz psala jsem vám o něm tady.
Mám již obarvené i vlasy a jsem nejšťastnější. :) Ještě pár věcí na mém přacím listu zůstává, nestihla jsem je pořídit nebo si je budu postupně pořizovat během roku 2014. A nyní se vrhneme na fotky...

 Bláznivou sexy dietu jsem dostala od mámy mého přítele a jsem z ní nadšená, sama jsem si ji chtěla pořídit, ale dárek je lepší! Čtu ji pomale a pečlivě, nyní jsem na 91 stránce..


 Přesně takový diář jsem chtěla, je baječný skvělý! Ani malý ani velký, rozvržení dne do hodin. Což je pro mě nejdůležitější!
 Letos byly Vánoce ve znamení parfémů, Beyoncé limitku jsem dostala od sestry a voní přenádherně čistě jako vyprané prádlo! Fialový parfém od Mary Kay jsme si koupily s mamkou, je to těžká večerní vůně - vydrží celý den. A v neposlední řadě Calvin Klein DownTown, kterou jsem darovala sestře, voní tak krásně sladce, že se s ní potají voním. (hihi)

 30.12. jsem byla s přítelem v Brně, zašli jsme do kina na Hobita draka Šmaka. A při příležitosti jsem si koupila sportovní podprsenku, protože jsem opět začala cvičit Jullian a je mi nepříjemné si pořád spravovat ramínko od mé normální podprsenky!
 Deodoranty potěšily hlavně mě, máma není nadšená z deo kuličky, i když si ji přála, má raději tuhé deodoranty, tak někdy příště. Já jsem maximálně spokojená a lepší, než růžový láverácky jsem neměla!

 Laky od Sally Hansen jsou méně toxické myslím, že jsem se už zmiňovala, pokud chcete zcela netoxické laky, tak se těšte na další článek, brzy se tu totiž objeví na přírodní laky recenze! Nyní zpátky k Sally mám odstín 90 Brick Wall a 425 Pink Satin. Co mě mrzí je jejich výdrž 3 dny je až až.

 Nejkrásnější třpytivý lak, který jsem kdy viděla a měla, třpytky nemám ráda, ale tenhle je bombový!
 Essence kapičky dlouho se jim vyhýbala a to byla chyba, jsou perfektní! Od Miss Sporty turbo dry top coat taky je moc super. Tohle kombo je neporazitelné v zasychání, ale příště si pořídím jinačí topcoat s lepší výdrží..
Tužka na rty od Alverde, barvička je nádherná, ale výdrž pro mě příšerná, nejsem spokojená s ničím, pokud to na rtech nevydrží minimálně 2-3 hodiny +. Zatím hledám přírodní rtěnku, která bude mít fantastickou výdrž!

K Vánocům jsem dostala hlavně peníze a potom dohromady se sestrou multifunkční tiskárnu. Což se hodí ne? Podělte se v komentářích, copak Vám nadělil Ježíšek!

7 komentářů:

  1. Diář je pro mě už nutnost. Líbí se mi rudý lak na nehty :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ten diář je naprosto dokonalý a moc se mi líbí ten červený lak od Sally Hansen. :) A asi kouknu v drogérii po těch rychleschnoucích kapičkách od Essence. :)

    http://byzuzu1228.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Uz si taky musim konecne poridit diar :).
    Parfemy super! Ta Beyonce voni paradne :).

    OdpovědětVymazat
  4. Ten červený lak si ti hodí ako mačke fúzy :3 Kika

    OdpovědětVymazat
  5. Kráááááásnej diář! Já jsem z diářů hotová, vždycky vybírám třeba týden, než narazím na nějakej pěknej, kterej je hoden toho dělat mi společnost celej rok :))

    OdpovědětVymazat