neděle 2. února 2014

PŘACÍ LIST

  1. Kondicioner posilující s keratinem a jojobovým olejem a Šampon regenerační s keratinem a bambuckým máslem pro suché vlasy není nic lepšího, než jojobový olej a keration! 
  2. Vlasová maska pro zpevnění a růst vlasů, Liminnik Nanai Hair Mas  ruská značka, koukám na ní už půl roku, a jelikož je zima náročné období nejen pro pokožku, ale i pro vlasy, zaslouží si znamenitou péči.
  3. Rostlinná barva na vlasy Černá další barva Khadí, kterou chci vyzkoušet, tentokrát tmavší variantu.
  4. Kajal petrol, 10 nemohu se nabažit této nádherné tyrkysové barvy a proč? Díky tomuto tutoriálu, to líčení, jedním slovem BOMBA! Hledala přírodní tužku této barvy a nic, až před 1-2 týdny se objevila tato! Musím ji mít!
  5. Řasenka zesilující 01 černá, Trend Sensitiv dám na svoji organic-guru Gillian a koupím si na její doporučení řasenku, ona totiž nezklame!
  6.  Minerální oční stíny Too Edgy a Minerální oční stíny Heart 2 Shop nádherné barvy, určené pro výrazné smooky eyes nb neutrální líčení
  7. Vzorečky make upu EDM (sice mám minerální make up, ale chci zkusit jaký je tento - prý déle vydrží a má vyšší krytí)
  8. Minerální tvářenka Snooze Bar tvářenka pro moji vybledlou tvářičku je nutnost, abych nevypadala nemocně a mrtvolně! :(
  9. LOGONA Rtěnka na rty No. 03 Strawberry/Jahoda nb Dr.Hauschka nevím, pro kterou se rozhodnout, rtěnku od Dr.Hauschky mám a je dokonalá, Logonu jsem nikdy neměla a musela bych tedy dát na doporučení, ale jednu špatnou rtěnku už doma mám (kupovala jsem ji a byla na vážkách) 
  10.  707 - Strong Nail Strengthene přírodní zpevnění pro nehtíky (potřebuji jako sůl) a další barevné laky, brzy Vám o nich napíši, nějaké už mám doma!
  11. Odlakovač od Priti, mé nehty totiž neskutečně trpí u chemických odlakovačů. Vždy se mi po nich zlamou.
  12. Olejíčky od Saloos, klasika. Miluju je všechny. Myslím, že se nedá šáhnout vedle..
     

Napište mi do komentářů, co si hodláte v brzké době pořídit Vy - třeba mě inspirujete :)

11 komentářů:

  1. Na hennu od Khádí si taky brousím zuby, ráda bych zkusila umbrijskou hnědou. :) A vzorečky od EDM jsem měla a docela mě přesvědčily, ale je fakt, že je to první mmu, který jsem zkusila. Ale jsem spokojená, ještě je dodělám a pak asi bude plné balení... :)

    OdpovědětVymazat
  2. barva od Khadí je skvělá! právě kvůli tomu si kupuju další :) na vzorky od EDM se těším, hned bych si koupila plné balení, ale chci vychytat top odstín :)

    OdpovědětVymazat
  3. Amazing products!!

    I follow you on GFC. It would be great
    if you follow me back!

    Enjoy your day.

    xoxo
    Its-dash.com

    OdpovědětVymazat
  4. Na tu masku Natura Siberica bych byla zvědavá.. Slyšela jsi na ni chválu, nebo jak Tě napadla? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. poprvé jsem na ni narazila někdy vloni v říjnu a moc se mi zalíbila, slyšela jsem chválu celkově na produkty natura sibirica, takže jsem zvolila tuto masku jen si nejsem 100% jistá jestli tuhle modrou pro růst a zpevnění, nb žlutou pro výživu :/
      chci mít, co nejdříve dlouhé vlasy, to je pro mě priorita ..

      Vymazat
    2. Děkuji za info, budu muset pohledat recenze :) Jinak od Natura Siberica jsem teď dostala hromadu vzorečků a zatím jsem strašně spokojená se spoustou věcí, takže když slyším chválu na nějakou jejich masku, tak mi to nedá :D Taky chci mít co nejdelší a nejhustější vlasy a tak se o ně dost starám :)

      Vymazat
  5. same super veci!

    Pozyvam na giveaway o ZNACKOVE PLAVKY, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/01/pripravte-sa-na-leto-sutazte-s-biancou.html

    OdpovědětVymazat
  6. Jaký používáš minerální makeup? Už hrozně dlouho ho chci vyzkoušet, jen se bojím toho nanášení. Musím příště objednat nějaký vzorek...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. můj první minerální make up byl od Mary Kay (to ale není přírodní) a zamilovala jsem si to! momentálně ted používám Lily Lolo a jsem nadmíru spokojená (určitě bude recenze) na výběr je spoustu odstínů a já mám přesně ušitý na svojí plet (ani světlý ani tmavý, přesná kopie mé pleti) vydrží téměř celý den, odpoledne jen znovu přepráším tvářičky, je vážně skvělý
      a ted jak budu v brzké době objednávat z biooo.cz mám v zálusku na minerální od Everyday minerals, ptž jsem také na ně slyšela jen a jen chválu... :) Pokud však neshledám že je EDM lepší nb ve stejné kvalitě, budu kupovat Lily Lolo je jí 10 g za 475 kč, zatož EDM je asi tak 4 g za 369 kč :)

      Jinak minerálního make upu bych se nebála, je to jednoduché, jediné co potřebuješ je cabuki štětec, kryje to poměrně dobře, a hlavně nevypadáš jako maska, a make up ani necítíš a plet máš hladoučkou
      + jako bonus přírodní make up Lily Lolo a EDM zlepšují plet!
      za mě jsou minerální make upy nejlepší, lepší než ty tekuté a déle vydrží :)
      ale je fakt, že na zimu se hodí více tekuté než ty sypké, ale od jara do podzimu je minerální top! :)

      Vymazat
    2. Na léto bych ho asi zkusila. Koukala jsem na vzorečky od EDM a mají opravdu velký výběr. Asi bude lepší objednat jich víc a snad mi bude nějaký sedět.
      Děkuji za odpověď, počkám si na recenzi Lily Lolo :)

      Vymazat
    3. já si budu objednávat od EDM tyto: multitasking, sunkissed a medium :) ale už ted vím, že multitasking mi sedne nejvíce, vyfot svoji plet bez líčení (tu největší pravděpodobný odstín) a pošli jim to na email oficiální stránka pureskincare.cz, já to udělala a vybrali mi tyto tři skvělé odstíny :)

      Vymazat