pondělí 24. března 2014

Objev: Dr.Hauschka Rtěnka 15 Violet Marble

Dnes tu bude chvála, protože tento produkt si ji zaslouží. Milovník rtěnek jsem byla ještě před mým přírodním šílenstvím. Lehký make up a výrazné rty to je moje!


Co se týče výdrže, na přírodní složení vydrží opravdu hodně 4 hodiny dá bez problémů, po svačince je potřeba přetřít, ale pití jí nevadí! Konzistence je u klasických rtěnek, taková tužší, což zajistí nerozpíjení (není nutná konturka). Odstín je sytý a plně krycí. Této rtěnce nemám opravdu, co vytknout, dá se lehce přirovnat k rtěnkám od Lancome kolekce Rounge in Love (ty jsou z konveční kosmetiky mé nejoblíbenější, i když je už nepoužívám). Cena 462 Kč, a za ty peníze opravdu stojí! Kupovala jsem ji zde

Obal je leskezlatavý kovový - tudíž rtěnka je těžší, než jste třeba zvyklé od rtěnek essence, rimmel apod.


Bohužel foťák nedokýže zachytit na rtech ten správný odstín. Je krásný malinový svěží plně krycí, takovou barvu jsem dlouho předlouho hledala. Barva rtěnky odpovídá první fotce a fotce poslední.



Máte zkušenost s dekorativkou od Dr.Hauschky, co na ní říkáte? Plus mi napište Vaši oblíbenou rtěnku (nezapomeňte na odstín)

7 komentářů:

  1. Tak ta je opravdu krásná! :)
    Mojí úplně nejmilejší je asi Catrice 270 Matt-erial girl, krásná barva. A právě velmi toužím po Lancome rouge in love, jestli tedy říkáš, že tahle je kvalitativně dost podobná, možná si to rozmyslím a půjdu raději do ní, přeci jen, přírodnější složení mě láká víc a víc. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. narovinu ta od lancome vydrží o něco déle, ale co se týče složení... obsahuje dost kovu :/ což je špatný, od dr.hauschky vydrží dlouho, má přírodní složení a je levnější než lancomka :) takže doporučuji dr.hauschku, pak mi napiš až ji budeš mít :)

      Vymazat
  2. Vypadá vážně božsky! Možná mrknu do jejich nabídky.. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Wow, to je teda barva! náádhera :3

    OdpovědětVymazat
  4. Rtěnky dopotřebovávám všechny ty chemické, dík za typ, hned se jdu na nějaké mrknout.

    OdpovědětVymazat
  5. Právě na ni hledám recenze a tvá mi moc pomohla. Teď jen vybrat správný odstín. Na netu to bude oříšek :/

    OdpovědětVymazat