čtvrtek 27. března 2014

Přírodní lakování s PRITI NYC

O PRITI NYC jsem se rozvěděla vloni z knížky "V rtěnce je olovo" recenze zde. Laky jsem si objednávala v letos v lednu a nastal čas něco málo o nich říct. 100% přírodní laky zatím nikdo nevymyslel, ale PRITI je ekologičtější a šetrnější varianta.
 

707 strong nail využívám jako poklad. Je čirý lehce narůžovělý. Myslím, že je to skvělý základ. Doporučuji do něho zainvestovat. Jednak si budete chránit povrh nehtu a následují lak vydrží o mnoho lépe. Nemusíte mít doma přírodnější laky, stačí si pořidit tento šetnější podlak jako já a dál využívat ostatní laky. Určitě si pořídím další lahvičku. Do 90 sekund zasychá.

 Odstín Mushroom na netu vypadl o dost světleji a úpřímně byl i hezčí, tudíž nesmíte se dívat na lahvičky, ale vyjet si na googlu obrázky s odstínami, aby jste nebyli překvapeny jako já. Já si na barvu musela zvyknout. Co se týče kvality, musím říct, že předčí i OPI. Opravdu se mi zdá lepší. Jednak výdrží a složením. Skvěle mi vydržel 5 dní (s topcoatem si myslím, že i déle). Schne poměrně rychle.

705 2 in 1 base coat a topcoat, stejně jako jeho bratříček strong nail - je skvělý. Prodlouží ještě o ždibec životnost laku. Jakmile mi dojde možná zkusím dvojče 701 - Speedy Dry Top Coat
Dobře schne.

Shrnutí 707 strong nail si dozajista pořídím znovu jako poklad před nalakováním. Co se týče barevných, i když mají skvělou životnost a nádherné barvy. Nehodlám svoji sbírku extrémně rozšiřovat.V budoucnosti si chci pořídit jen odstín 318 - American Beauty. Třeba se mi poštěstí a budu na svátek či narozeniny obdarovaná. Momentálně si stejnak moc nehty nelakuji (tím si šetřím sójový odlakovač i vitalitu nehtů)

Objednávala jsem zde. S tímto e-shopem jsem nadmíru spokojená, tudíž žádné obavy s objednáváním. Objednávka mi vždy do 3 dnů došla (rychlejší je to na dobírku).

Budu moc ráda, když mi napíšete jestli máte s PRITI nyc zkušenosti a jestli Vám vyhovují. Jaké značky laků máte rády? (mě osobně z konvenčích nejvíce vyhovují Rimmel a OPI pro jejich barvy)


5 komentářů:

  1. Achjo, chci mít nehty jako ty. Včera jsem si nalakovala barevným lakem a dnes už je to v hrozném stavu. Jako už se na to vykašlu fakt. :D
    S PRITI nyc zkušenost nemám.
    Jinak si kupuju spíš levnější laky. Mě na nehtech díky jejich stavu stejně nic nedrží.

    By-Moni

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já myslela, že ti to la chevre vydrželo, jinak si si nehty dala dohromady díky výživě pro klouby :) když tak ti o tom napíšu, každýmu holt vyhovuje něco jiného.. :) to la chevre mi pomáhá na třepení svrchní vrstvy takže začínám být spokojená :)

      Vymazat
  2. Laky vypadají nadějně, třeba se nakonec k lakování ještě vrátím! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Soni, myslím, že bys barevným nehtům ještě mohla dát šanci (trošku se mi po nich u Tebe stýská), protože tohle je opravdu příjemná "eko" varianta bez klasických jedů.

      Vymazat
    2. Ahoj Kristýnko, úžasný článek, přímo "voda na můj mlýn" ;-) Vybrala sis perfektní odstíny a moc Ti sluší. Já tyhle laky taky kombinuju s klasikou z drogérie - když si člověk potrpí na víc odstínů a rád je střídá, tak je přece jen drogérková varianta schůdnější a dostupnější. Ale mít ve sbírce pár "přírodních" laků od Priti N., to je prostě radost ;-).
      Měj se krásně, Vivi

      Vymazat