pátek 4. dubna 2014

Brokolice se zeleninou

Méně zdravá forma mého víkendového obědu. Už je to nějaký ten pátek, co jsem to měla, ale musím říci, že je to jedno z jídel, co mi rodina ujídá z talíře.




POSTUP
  • Brokolici dám na minutu do vroucí vody, poté dám na pánvičku, kde jsem si mezi tím rozehřála olej a osmahla lehce cibulku a česnek
  • Vše smíchám dohromady a ještě tak 2 - 3 minut smažím, přidám sůl, pepř a štetku tymiánu
  • Udělala jsem si k tomu klasicky hranolky na pánvi (pod pokličkou) - hranolky se mi pak zdají lepší křupavější
  • Zbytek tvořila hromada zeleniny 
 
Opět taková rychlovka, která je však "zdravá" a velmi chutná. Máte rádi brokolici? Jak si ji připravujete?

3 komentáře:

  1. Hihi, nadpis je dost zajímavý - brokolice je taky zelenina, takže zelenina se zeleninou :D
    Ale jinak mňaaam, brokolici zbožňuju - nejvíce brokolicovou polívku a pak taky zapékanou/opékanou brokolici s brambory

    OdpovědětVymazat
  2. Brokolice mi chutná nejvíce syrová. A teď jsem si ji oblíbila i smaženou jako květák :) Ale to tvoje vypadá moc dobře, udělala jsi mi fakt chuť.

    OdpovědětVymazat