čtvrtek 12. června 2014

Nákupy poslední dobou a trochu toho kecání

Za poslední měsíc se nashromáždilo pár věcí, které bych Vám chtěla ukázat a něco málo Vám povědět. Jakmile si splním poslední věc z kosmetického wishlistu, ráda bych se vrhla spíše na oblečení.(poslední dobou nakupuju právě to). Vždycky jsem byla spíše na kosmetiku, ale ráda bych to změnila. Blog stále bude kosmetický a veganské recepty budu dále publikovat, ale sem tam se objeví i nějaký lifestylový článek /na instagram budu přidávat i outfity/



Spása mých porézních, sice to není přírodní, ale úplný sajrajt taky ne, obsahujete makademiový olej a výtažky ze zelené trávy :) vlasy se mi o 100% zlepšily a jak si je dám do kupy tak zkusím do toho zakomponovat přírodnější balzám :) | to průhledné používám před foukáním, zaceluje a chrání konečky, akorát mám pocit (možná se mýlím, ale trošku mě vysušuje..)



Žádné jiné gumičky už nechci, jedině od TT, dělá to parádní věcičky na vlasy, ale podotýkám, ne každému to vyhovuje např. moje sestřenice na TT hrozně nadává, že to s vlasy nic neudělá.. Já naštěstí patřím do kategorie > I ♥ Tangle Teezer



 V Brně nám otevřeli Mohito a já ho musela, co nejdříve prozkoumat, líbí se mi tak asi 70% věcí! Dle mě je to lepší jak Reserved, ale to ať posoudí každý sám. Chtěla jsem si toho odnést více, bohužel nebyl čas za chvíli zavírali, alespoň mám tyto basic tílka /které jsou z velmi pohodlného materiálu, škoda že neměli více barev../
Poslední dobou jsem si, ale pořídila  černé asymetrické šaty, žluté uplé kalhoty a květinou sukni ze Zary a květinové šaty ze Stradivariusu, můžete je vidět na insta. :)


Poslední věc, kterou Vám ukáži a která mi dělá obrovskou radost je náhrdelník, hodí se ke všemu! /šaty džíny nerozlišuje :)

A teď otázka na Vás, chtěla bych zrealizovat "pošli dál" rádoby giveaway, doma mám pár věcí, které jsem vyzkoušela a nesedli mi, nechci je vyhodit a myslím, že někomu jinému by mohli udělat radost. Co myslíte? 
PS: nebojte budou i jiné giveaway s fungl novými produkty

+ napište mi do komentářů s čím jste si poslední dobu udělali radost Vy! Mějte se moc pěkně!

3 komentáře:

  1. "Posli dal" radoby giveaway je podla mna dobry napad. Tiez nerada vyhadzujem kozmetiku a vzdy sa snazim jej najst novy domov :)
    Ja som si vcera kupila crayon/"chubbik" na pery of Alverde a predvcerom levandulove rucne robene mydlo.

    OdpovědětVymazat
  2. Mě by zajímalo co dělají ty gumičky? :D
    Jinak podobnou GA jsem taky měla - částečně nové věci, částečně třeba 1x vyzkoušená kosmetika, u které to nevadí (tj. ne řasenky, linky.. a rtěnky kdyžtak očištěné). Podle mě se meze nekladou :)

    OdpovědětVymazat
  3. Na tyto gumičky taky nedám dopustit. Narazila jsem na ně u Vietnamců a fungují stejně jako originál : )

    OdpovědětVymazat