pátek 6. června 2014

Proč milovat SHELLAC!

Podle mě je Shellac (zatím) nejlepším kosmetickým vynálezem 21.století. Jsem do něho zblázněná. na rozdíl od gelovek a akrylek vám nezničí nehty, ba naopak je zpevní. Nikdy jsem neměla tak dlouho krásné, pevné a dlouhé nehty, vždy mi vydrželi delší cca 14 dní a pak se postupem času začali lámat, třepit, uštipovat, došlo to tak daleko, že jsem si na x měsíců přestala lakovat nehty úplně! Bývala jsem lakoholik tudíž to pro mě bylo velmi náročné přestat, ale zdařilo se, poté se mi bohužel vracet k lakování nechtělo. Strávit 1-2 hodiny lakování a za další 4 dny znovu, NE DĚKUJI PĚKNĚ!
Shellac Hollywood



 Tady jsou vidět odrosty po 3 týdnech. Lak stále vypadal jako nový, žádné rýhy, neztratil ani lesk! Do té barvičky jsem se zcela zamilovala, jakmile se mi naskytne možnost zařadím Hollywooda do své sbírky!



Shellac Tutti Frutti



Dle mého je Shellac nejlepší, zkoušela jsem i Rocklak a na nehtech tak hezky nedržel po týdnu se už ani tolik neleskl. Doporučuji všem, kdo mají křehčí nehtíky a nechtějí gelovky. Myslím si, že toto je daleko šetrnější a lepší forma.

Sundávání je dvojího typu buď zbroušení pilníkem (pouze pro velmi šikovné nehtařky) nebo vám nechají speciální CND alá odlakovač na 15 minut působit v obalu. Má zkušenost, ani jedno mi nijak nehty nezničilo a nehty byli stejně silné!

Optejte se v salónech určitě nebude litovat! Vyzkoušeli jste už Shellac nebo to máte v plánu? Dbáte na úpravené nehty? /jáááá hrozně moc, vlasy nehty a odličování to je moje závislost!!!!/

5 komentářů:

  1. Já se podobným zásahům zatím vyhýbám, nesnesla bych pak obrušování, a tak se spokojím raději s krátkodobějším účinkem normálních laků.. :P

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. shellak se právě obrušovat nemusí, 15 minut se nehá působit spec.odlakovač v celofánu, jako kdyby sis nechávala odstranovat pískové laky :)

      Vymazat
  2. Ahojky, Shellac jsem zkoušela asi dva roky nazpět, ale byla jsem hrozně nespokojená, nevydržel mi ani týden. Ale nebude to samotným Shellacem, ale nešikovnou manikérkou, která mi ho špatně nanesla. Jenže od té doby jsem nějak nenašla odvahu to zkusit znovu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to je mi moc líto, já to tak měla s rocklakem..
      je více aspektů proč ti to nedrželo, jednak nešikovná manikérka, nebo máš třeba olejovité nehty (tzv mastnější - tím pádem se to musí třetřít odlakovačem /acetonem/ a trošičku přejet "kostkou" aby se povrh zmatnil, určitě bych zašla na léto do nějakého salonu a zkusila to znovu, efekt je báječný!

      Vymazat
  3. Wow, to vypadá super!! Je bezva, že je to šetrnější k nehtům než gelovky a přitom s tím není práce! Zkusím se optat v salonech, fakt mě to láká! :)

    OdpovědětVymazat