čtvrtek 26. června 2014

Suzie´s Pizzerie & Restaurant


Dnes tu mám pro vás tip kam zajít v Brně na jídlo. Tyto články miluju od myraspberrylife, bohužel nebydlím v Praze, takže vzdálenost je nemilá. Určitě brzy posbírám více brněnských čtenářů a poslouží jim to jako inspirace. Suzie´s jsem s kamarádem navštívila minulý pátek, poté co byla u doktorky na odebrání krve (šla jsem nalačno a měla jsem hlad). Hledám Suzie´s jsme strávili hodinu a půl! 
Suzie´s najdete na Údolní 306/4. Přišli jsme tak ještě v době meníček, tudíž jsme si museli objednat z nich (alespoň takhle jsem to pochopila) servírka mi moc jídelní lístek totiž dávat nechtěla, ale člověk si přeci nějak pití vybrat musí ne?

Bar, za kterým je toaleta  (aby jste ho nehledali jako já, dá se tam normálně projít, bar má polozítku a je to oddělené)

interiér ve francouzském sladkém stylu

kuchyň oddělená sklem, tohle jsem viděla poprvé!

jsem ujetá, vždy podnik hodnotím krom jídla i jak vypadá toaleta, byla malá, ale velmi pěkná a čistá!

  
Nyní budou moje fotky, ty výše jsou oficiální ze Suzie´s.cz, pro více fotek se podívejte na odkaz :)


 Každý stůl má krásnou výzdobu, kytička ve váze byla živá! Vše bylo v čistotě, na stole ležel již připravený lístek s meníčkem.


Polévku nám přinesli bez jediného slova, aniž bychom si ještě objednali, asi předpokládali, že budeme jíst oba, co se týče mě velice mi chutnala a musím říct, že byla snad i lepší než hlavní chod! V pátek bývá na meníčku zeleninový vývar, byl trošku slanější, ale i když jsem zvyklá méně solit, byla výborná!


Obráceně je fotka rozmazaná, z meníčka jsme si vybrali kamarád ( pizza, smetanový podklad s nivou a slaninou, /fazolky tam mít nechtěl)


A já zkusila těstoviny /mám ráda jiný tvar/ s kuřecím masem, parmazánem, bejby špenátkem a  bazalkovým pestem. Maso jsem ochutnala, snědla jsem asi 3-4 kousky, bohužel mi po tom večer bylo špatně /žaludek to nezvládl/ takže maso nikdy více, holt na to už nejsem zvyklá. Ale jídlo bylo dobré, ale příště bez masa! :)


A to nejlepší na konec, pití, dělají úžasné ovocné limonády do velké nádoby, my zkusili citrónovou, byla velmi osvěžují a kyselá, neuvěřitelně dobrá!

Kolem a kolem, jsem převelice náročná na restaurace a na obsluhu. Obsluha musí být milá, usměvavá a ochotná. Mám ráda, když lidé dělají práci, která je baví, zde bylo vidět, že je nebavila, anebo byli už unavení, ale jelikož otevírají v 11 a my přišli okolo 13:30 je to na pováženou. A co opravdu nesnáším je, když servírka či čísník chce odnést věc ze stolu aniž by se zeptal, přijde mi to velmi neprofesionálních, s kamarádem jsme si dělali mezi jídlem pauzy, slečna servírka už nám vehementně chtěla balit pizzu do krabice. S úsměvem, že ještě budeme jíst. Asi za dvě minuty přišla druhá a povídá " já vám to zabalím" na to už jsem neměla sílu a říkam "dobře, zabalteji, dojíme ju ve vlaku"

Jídlo bylo dobré, interiér moc příjemný, toaleta na jedničku, moc ráda tam ještě někdy zajdu, ale mezitím ráda vyzkouším i jiné restaurace...

A otázka pro Vás: Na co jste v restauraci nároční Vy a jaký typ restaurací máte rádi? 

3 komentáře: