středa 23. července 2014

Prague 2014



Na úvod bych se chtěla omluvit za několika denní promlku, byla způsobená mít pobytem v Praze, jela jsem po x letech navštívit kamarádku a neskutečně jsme si to užily, jako by žádné roky neuběhly! Po návratu z Prahy jsem měla jedno líčení /modelku/ a další den do práce /zastupuji tetu v krámku s dámskou konfekcí zatím, co je na dovolené/

DEN PRVNÍ

Nyní k fotkám: Po příjezdu jsem se šla projít po Příkopách a na Václavské náměstí, kde jsem si koupila trdelník /bohužel ten nejhorší, který jsem kdy jedla/. Zhruba za 4 hodiny kamarádka skončila v práci a vyzvedla mě v Paladium /kde mě zatím jedna milá paní nalíčila, kompletně udělala nový make up/ značka bellápiere - je přírodní (nevím jak zdaleka báze pod make up, ale stíny make up, rtěnka cajk)


První restaurace, kterou jsme s kamarádkou Karolinkou navštívila byla v Tróji DEL CORSO, bohužel nás obsluhovala nějaká nová servírka /prý už si na ní stěžovali i jiní/ mě osobně se zdála dost nepříjemná + jim došli těstoviny, no chápete to? Miluju fettucine a žádné jiné, měli jen špagety, tak ok. Nebylo to špatné, ale příště bych si tam dala nejspíše jen pizzu. Kamarádka spokojená byla, dala si své nejoblíbenější jídlo /restovaný losos se špenátem a fazolkami/

*asi se divíte, že mám v těstovinách maso - je to losos, po dlouhé úvaze jsem zvážila, že sem tam si rybu dám, poradila mi to léčitelka. Ovšem ze začátku jsem snědla jen 1/3 zhruba, nejsem na to vůbec zvyklá


DEN DRUHÝ

Druhý den jsme si skočily na večeři k MLSNÉMU KOCOUROVI než začal koncert Celeste Buckingham, kterou mám hrozně moc ráda /plno lidí mi říká, že jsem jí podobná!/ i kamarádka, která ji moc nemusí si koncert nakonec užila a dokonce u zazpívala jedinou písničku, kterou má od ní ráda. Koncert byl VIP a trval zhruba hodinu a čtvrt!


Já si dala fettucine bez parmské šunky /číšník pověděl "to bude mít kuchař radost" a já na to "místo té šunky ať tam hodí špenát" :D / měl ze mě dost, ale obsluha byla na jedničku, místo a jídlo totéž. Moc jsme si pochutnaly! Kamarádka měla steak s fazolkama. K pití jsme si daly vínko /kamarádka/ a já colu na zklidnění žaludku. 

DEN TŘETÍ

A bohužel i poslední, kdyby to šlo, zůstala bych v Praze ještě pár dní, ale kamarádka další den po obědě odlétala do Paříže. Náš poslední den jsme započaly v KOBE. Musím Vám povědět jedním slovem LUXUS! Jedna z nejkrásnějších restaurací v kterém jsem kdy byla, ne dobře nejkrásnější. Dělá se tu převážně sushi, ale v nabídce mají i salát, steak apod.


Nejhnusnější přeslazená okurková voda, blééé i po zředění vodou to byl přeslazený hnus :D







Mé první first-time sushi v životě, snědla jsem jen dva kousky /lososový - který mi moc nechutnal, pak jeden se sezamem po okrajích - ten už byl lepší a na závěr avokádové sushi, které mi zachutnalo nejvíce/ se sushim to nehodlám vzdávat i mé sestře chutnalo až na podruhé. Nemáte tip na nějakou dobrou sushi restauraci v Brně?


Takovou koupelnu chci mít! Aneb v KOBE na záchodech!



Ležerní outfit na lehký sushi oběd a nákupy
tílko, pulover - Zara | kraťase - AnnChristine| kabeka - svetshopaholiku.cz


Skvělá bagetka na závěr v KOBE /česneková/

Po sushi jsme šly nakupovat, kamarádka pak na hodinu zmizela na řasy a já si v klidu ještě pokukovala po Paladiu.


MÉ ÚLOVKY







Nádherné botky na klínku z Manga do oka mi padly hned! Hodí se ke všemu, sice je musím ještě rozchodit, ale jinak jsou perfektní.



Po 100 letech jsem zavítala do Sephory, dobře tak naposled jsem tam byla vloni před Vánoci /sestře pro parfém od Calvina Kleina/. 

Scháněla jsem TAR LINER od Benefitu na Václaváku mě řekli, že prý ji v celé Praze neseženu, tak jsem se hnala do Paladia a usmálo se na mě štěstí, dneska jim došly!!! Třikrát hurá :D
NE teď vážně linky jsou famózní a vážně skvělé, linku s nimi udělám bleskurychle a drží! Já milovník přírodní kosmetiky veřejně prohlašuji tohle za to stojí! Cena 750 Kč a nelituji, sice gramáž je malinká a cena by mohla být o 100- 200 Kč nižší. Na linky napíši recenzi :)


Nádherné Sephoří stíny, které mě uchvátily a na opálené pokožce vypadají božsky! Musela jsem je mít a s 30% slevou vyjdou docela levně. :) Akce platí do konce července při koupí 2 a více výrobků Sephora, kamádka si koupila Sephora linky ve fixu, které miluje.


A nyní zas trochu té přírodní kosmetiky, jak jsem na začátku psala, jedna milá paní mě první den v Praze nádherně nalíčila. Hned jsem si všimla toho hebounkého štětce, kterým mě líčila. Štětce od Mary Kay nesahají tomuto ani na po kotníky. MK štětce jsou prostě hnus, škarou jak drát! Tohle je pohlazení, kabukáč stál 500 Kč, ale vychytala jsem super akci 1+1 s 50% slevou



A můj poslední úlovek z kterého jsem asi nejvíce nadšená /krom bot to je samozřejmost/ je nádherná rtěnka s přírodním složení, ta barva a drží, neděste se jí, v životě by mě nenapadlo, že já budu nosit trend oranžovým rtěnek! Ale ona mi tak sluší a cítím se v ní fantasticky! 

Více jsem si nestihla pořídit, /bohudík pro moji kreditku a peněženku/. Snažila jsem se nakupovat s rozmyslem a žádné položky nelituji. Praha je přenádherné město, až mi bylo smutno ji opuštět. Před odjezdem jsem se stavila v kavárně na Florenci /čaj latté a letní koláč mi zpříjemnili cestu domů/.

Ty tři dny byli zatím ty nejkrásnější na létě, v srpnu jedu na dovolenou a pak možná ještě na jednu, na které se neskutečně těším.

A jak si užíváte léto Vy? Plánujete výlet do Prahy a kam se chytáte na dovču?

5 komentářů:

  1. Do Prahy plánuju zítra, ale místo nákupů bude ZOO.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ať se ti tam moc líbí! já nakupovala poslední den jen tři hodiny..

      Vymazat
  2. Úplně ti asi závidím:). Takový parádní výlet a těch "jídelních" zážitků. Moc pěkně se mi cestovalo s vámi :)

    OdpovědětVymazat
  3. To jídlo vypadá úžasné :-)) dostala jsem obrovskou chuť na to sushi co mas na fotce :-D

    OdpovědětVymazat