pátek 22. srpna 2014

TAG - Liebster Award


Žádný TAG se za celou dobu, co působím na blogu neobjevil. A jelikož mě Yvonne nominovala, nemohla jsem odmítnout! Děkuji za nominaci :)



Pravidla
  1. Poděkuj blogerovi, který tě nominoval. 
  2. Napiš 11 faktů o sobě
  3. Odpověz na 11 otázek, které jsi dostala.  
  4. Nominuj 11 blogerů s méně než 200 odběrateli, aby odpověděli na tvé otázky. 

Fakta o mně :) 

  • 1) K přírodní kosmetice jsem se dostala před rokem v září, byla jsem dlouhodobě nemocná nějak se nudila a začala pátrat po internetu, první věc, kterou jsem si jako přírodní pořídila byl balzámek na nehty od Saloos. A tehdy to začalo. Následovali šampóny, kondicionéry, sprchové gely, krém, make up, řasenka, stíny, rtěnka a vše ostatní.
  

  •  2) Asi 6 měsíců jsem byla veganka, nyní jím jen ryby. Díky veganství se ze mě stal lepší člověk, není to jen o jídle, ale i celkovém způsobu života. Neubližovat sobě, druhým, zvířátkům i naší planetě... 


  • 3) Miluju Celeste Buckingham, v červenci jsem byla na jejím VIP koncertě a je přesně taková jak jsem si ji představovala. A vždy mě potěší kompliment, že jsme si podobné a překvapivě se to stává často! :) I v té Praze.
  • 4) Sleduji Pretty Little Liars od léte 2011 /jen v originále a online/, o seriálu jsem i blogovala fan-prettylittleliars.blog.cz byl můj nejoblíbenější blog, nyní je to tento. Blogovala jsem spolu se sestrou a s jednou super holčinou z Ostravy. Bohužel ta přestala po 2 měsících a já na to pak zbyla sama, tak se přidala i ségra. Moje přezdívka byla Gwinney, Shelley je ségra. :) Po čase mě psaní o seriálu přestalo bavit, ale seriál sleduji i nadále, i když se z toho stala strašná slátanina a samotný děj mě nebaví, ale musím vědět kdo je -A! Na začátku mojí největší oblíbenkyní byla Hanna, přelom třetí série to byla Spencer a teď v 5 sérii nedám dopustit na Ariu. :)


  • 5) Když mi bylo 14 pokousal mě velký pes, od té doby jsem se příšerně bála a každý pes na mě štěkal, vloni v létě jsme si pořídili krásnou kavalíří slečnu Žofinku, strach mě přešel a už se nebojím, a mám v plánu si v budoucnu pořídit kavalíří rodinku :D

  • 6) Mám jen hrstku přátel, které miluju, mohu jim říci vše a oni milují mě. Ostatní lidé mě neznají, nemají mě rádi, působím prý arogantně a namyšleně. Už před delší dobou jsem to vzdala, komukoliv vymlouvat, že jsem jiná. Zkrátka a jasně mám arogantní rypák a tak prostě taková jsem a je tudíž zbytečné je přesvědčovat o opaku. :) Občas je mi líto, že nedostanu šanci, ale pak si uvědomím, že ten člověk za to nestál, ptž raději uvěřil okolním řečím, než aby mě poznal.
 
  • 7) Mám obrovskou obsesi na svoje vlasy. Řeším je až šíleným způsobem a cokoliv co se týká jich myslím smrtelně vážně. Žádná sranda s mými vlasy. To stejné platí o mých nehtech, na které jsem až přespříliš pyšná a přecitlivělá! Když se mi zlomí nehet jsem vážně nešťastná! :D Je to vtipné, ale je tomu tak. Rozesmutní mě to více než za 5 ve škole! A poslední věc, kterou v kosmetickém světě řaším je odličování pleti.

  •  8) Jsem alergická na čokoládu a proto ji moc nesmím a popravdě mě ani nechutná, mojí jedinou slabinou jsou madle v čokoládě a ve skořici, lahodná směs chutí, ale tabulkové čokolády jdou mimo mě. Fuj tuk rostlinej! S tím se spojuje i další fakt, mám atopický ekzém a na nějaké potraviny reaguji přecitlivěle. Neměla bych jíst moc mastná jídla, uzeniny, tučná masa a sýry, celkově mléčné výrobky a citrusy.. Pro mě bylo jednodušší se stát vegankou/vegetariánkou. Od té doby mé problémy vymizely!

  •  9) Miluji vše italské. Jejich jazyk, který jsem se začala učit je přenádherný, škoda, že mu nevěnuji více času. A hlavně miluju jejich jídlo, mohla bych se ujíst těstovin a pizz. O čemž mluví i to, že jsem měla pizzu v neděli /smetana, špenát a sýr/, pizzu v pondělí, pizzu s kamarádkou v úterý /pro změnu quattro formaggi/ a ve středu na oběd zas. Ne nebojte není to tak každý týden. Akorát jsem teď trávila čas mimo domov. Jsem přepizzovaná, teď žádnou pizzu delší dobu vidět nechci.
 


  • 10) Miluju jídlo, dříve tomu tak nebylo, ale nyní jsem milovník. Nevadí mi valnou část peněz projíst, jsou to totiž krásné chvíle, které trávím s přáteli, společně papkáme něco dobrého, smějeme se a povídáme si a já si toho nesmírně vážím. Navíc jako bonus ochutnávám nová jídla a nesmírně mě baví chodit do pěkných podniků. Ale není to tak, že bych vysedávala pořád po restauracích, miluju i vařit. A podle rodiny a přátel vařím dobře. :) Ale párkrát do měsíce si na nějaké dobré jídlo zajdu ráda.


  • 11) Věřím na lásku na celý život, na opravdovou, upřímnou lásku, která vydrží. Věřím ve spřízněnou duši, na druhou polovinu. Věřím, že dva lidé si dokáží být věrní, protože věrnost je otázkou volby, ne lásky. A věřím v to, že život bez lásky není ten pravý život. Jakmile člověk pozná lásku, není cesty zpět a já si nedokáži představit, že bych do konce života nemilovala. Raději nebýt, než být bez lásky..

Nějak jsem se rozepsala, toto bylo 11 faktů o mně, pokud jste došli až jsem gratuluji. Nyní v rychlosti odpovím i na otázky, které mám zodpovědět, snad Vás neunudím k smrti!  

Otázky od Yvonne

1) Jak jsi vybírala jméno svého blogu? Proč zrovna tohle jméno?
Chtěla jsem, aby blog vystihoval přesně téma, všechny názvy v angličtině byly obsazeny. Prirodnikosmetika taky obsazena, tak jsem dala oprirodnikosmetice, snadno zapamatovatelný a snadno k nalezení. :)

2) Jaký je tvůj konkrétní nejoblíbenější kosmetický produkt?
Já nějak miluju všechny produkty, co používám, ale jestli bych si musela vybrat tak by to bylo určitě keratinové sérum na vlasy od Balei, které stojí 35 kč a dá do kapsy všechny balzámy, které jsem kdy dala na vlasy! A má moc pěkné složení, žádné sračky :)

3) A jaký byl ten nejhorší?
Asi mycí pěna od Alverde, dost se mi po ní zhoršila pleť. Celkově mi pěny na obličej nesedí. Jo a ještě řasenka od Lily Lolo. Katastrofa, recenze zde

  4) Jaké jsi astrologické znamení :)?
Jsem střelec, v čínském znamení jsem vepř. A musím říci, že vše co se píše na mě platí. Horoskopy, karty, čtení z ruky mám ráda, a o takové věci se zajímám. Dříve více, ale i tak si vždycky ráda něco nového přečtu, anebo si popovídám s člověkem, který tomu rozumí.

5) Jaké je tvoje vysněné povolání? (Popř. i to skutečné)
Já bych chtěla být máma, jako vážně šťastný rodinný život. Pokud bych musela do práce :D tak bych ráda měla salon krásy třeba /kadeřnictví, masáže, nehty, líčení apod/ vše na jednom místě. A dost se zajímám o stravování, takže třeba i nutriční terapeut.

6) Co považuješ za svůj největší úspěch?
To, že jsem se narodila. :D To, že i když jsem byla nemocná uzdravila se, měla pevnou vůli. To, že jsem se skutečně zamilovala a to jsem si myslela, že to nejde. Z profesního asi, že mám vizážistický kurz a maluji i fotomodelky a spolupracuji s jednou mladou šikovnou fotografkou. Ale ze všeho nejvíc jsem pyšná, že jsem se změnila, dospěla, přehodnotila priority a přestala jsem myslet jen na sebe. 

7) Podpatky nebo flats?
 Miluju podpatky, ale v těch se donekonečna chodit nedá, takže část dne podpatky a pak flats, pro odpočinek. A relax :) keds is best forever!

8) Jaká je tvoje oblíbená hudba? Nejoblíbenější písnička/interpret?
Poslouchám různé žándry, mám ráda Celeste B. /I was wrong, Crush my Fairtale,Nobody knows/, Lucy Hale, Cher Lloyd /sirens/, Lea Michelle, Rihannu, Beyonce u které obdivuji hlas. 
U hudby jsem nestálá, mám ráda orientální, pop, občas i rep, ale mám ráda i hudbu 18 a 19.století. Nejvíce se mi líbí tvorba Vřešťala a jeho paleta písní, slabost mám pro "bílou". 

9) Co bychom našli na tvém (nejen) kosmetickém wishlistu?
Přála bych si Iphone 5s /stříbrný/, tablet do kabelky, a pak bych si přála oblečení, věci na podzim a zimu. /kotníkové botky, zimní kozačky, kedsky, kabát, koženou bundičku, nějaké chic džíny a pěkné halenky a hlavně svetry!/ a nějaké to sportovní oblečení. A kabelku MK nb DKNY.
ANO SKROMNÁ OPRAVDU NEJSEM, VÍM TO!

10) Kam jsi naposledy cestovala?
Na začátku srpna jsem byla s mámou, jejím přítelem a se sestrou v Chorvatsku a moc se mi tam líbilo!

11) A co byl tvůj poslední nákup :)?
Myslím, že to byl gel lak, odlakovač a odmašťující ubrousky od Sally Hansen, Keratin sérum od Baleii, jahůdkové mýdlo od Alverde a minerální make up Alverde.

Extra konkrétně nikoho jmenovat nebudu, komu se TAG líbí ať ho udělá, ale moc by se mi líbil TAG od La Tigresse Christine


Mé otázky
  1. Nejoblíbenější jídlo/kuchyně.
  2. Věříte na lásku na celý život? Popř. jak dlouho už jste se svou drahou polovičkou?
  3. Jakou písničku teď dokola posloucháte? 
  4. Tři nejoblíbenější blogy a proč?
  5. Na co v kosmetice nedáte dopustit a je to váš líčící svatý grál?
  6. Zdravý životní styl, cvičení rádi/nerádi? 
  7. Váš nejoblíbenější sport/činnost?
  8. Popiš ideální den ve svém životě?
  9. Kariéra VS Rodina 
  10. Po čem materiální srdce touží momentálně?
  11. Oblíbený parfém + popiš vztah k němu /vystihuje tebe samotnou?/

 KONEČNĚ KONEC, VELICE VYČERPÁVAJÍCÍ ČLÁNEK, DĚKUJI VŠEM KDO SI HO PŘEČETLI, BUDU RÁDA ZA KAŽDÝ KOMENTÁŘ, NAPIŠTE MI CO MÁTE RÁDI VY, JESTLI MÁME NĚJAKÝ BOD SPOLEČNÝ A MĚJTE SE MOC PĚKNĚ!!! 

7 komentářů:

  1. Taky všem přijdu arogantní a namyšlená :D Nemůžu za to, že mám blbej xicht :D Na Prolhané krásky koukám taky. S těmi vlasy a nehty to mám úplně stejně. Na vlasy mi nesmí nikdo sáhnout, nedej bože, kdyby je chtěl česat. Na wishlistu budu mít také jako první telefon :D a střelec jsem taky a dost to na mě sedí :)

    OdpovědětVymazat
  2. Moc hezký článek, příjemně jsem si početla :) A dokonce se v některých bodech shodujeme, miluju italské jídlo a vlasy jsou pro mne také extrémně důležité! :)

    http://sugar--spice--nice.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Super :)!!! Taky se v hodně věcech vidím, s jídlem to máme stejné, a líbí se mi tvůj wishlist (náhodou, proč být zbytečně skromná :D). A ta řasenka od Lily Lolo mě fakt překvapila, že je tak špatná. A Střelec je u ostatních moje oblíbené znamení :D

    OdpovědětVymazat
  4. já na Pll přestala koukat přesně kvůli tomu vleklému ději :D a jsem taky střelec :)

    OdpovědětVymazat
  5. Super. Na PLL taky koukám, už mě to strašně nebaví,ale nedokážu s přestat dívat, protože prostě musím vědět kdo je A! :D
    http://www.endavargova.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat