středa 17. září 2014

Dny Marianne new in




V Loccitane jsem dostala k nákupy tento skvělý kondicionér na vlasy /bambucké máslo/ a musím říci, že je báječný! Dva dny po umytí mám vlasy stále hebké jako satén! Určitě si pořídím celé balení!


Na doporučení od Verči jsem si koupila tento krém 20% bambucké máslo a musím říci, že opravdu báječný a na zimu jako dělaný. Velké balení se mi zdálo zbytečné, tudíž jsem sáhla po 30 ml.


Své sestřičce jsem koupila malý suchý šampón od Batiste a zatím říká, že je fajn :)



Tato nádherná tvářenka od Bourjois mě vyšla na 112 Kč a řekla jsem si, že za ty peníze si ji musím koupit, protože většinou stojí okolo 3 stovek. Odstín je nádherný a stačí nanést lehce, vydrží dlouho akorát mi vadí silná parfumace.


A mojí poslední zastávkou bylo C&A, kde jsem si vyhlédla nádherný kabátek. Stala se z nás super dvojka. Je teploučký a jediné co mi vadí, je že v sobotu už neměli velikost S, ale M. Je mi kapičku větší, ale vleze se mi pod něj huňatý svetr. Vlastně v poslední době nakupuji jen oblečení. /a plánuji o tom článek/

Napište mi do komentářů, co jste si ze dnů Marianne odnesli Vy.. a z čeho máte největší radost? :)
Jaké barvy nosíte na podzim? U mě letos vede vínová, hnědá a béžová!!!!

a jedna fotka navíc, našla jsem ji ve foťáku, když Žofinka byla malinkatá, no není ťuťu ňůňů?!

12 komentářů:

  1. Jé, štěňátko! (To nějak přebilo dojem z čehokoliv jiného, omlouvám se... :D)
    Jinak pěkné nákupy. Tvářenka je moje oblíbená, mám ji už dva roky a asi ji budu mít ještě do důchodu. :)) Akorát si nějak neumím vybrat od Bourjois jiný odstín... :)
    A kabát je moc pěkný, chladné počasí už se blíží, tak se bude hodit. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky si myslim,ze ji budu moc mit na pohrbu,neubiva to :) me s vyberem pomohli 2pani z parfumerek..obe se nezavisle shodly,ze jen tento odstin mi bude sedet..

      Vymazat
  2. Hezké úlovky, hlavně kabát :). Já byla na dnech Marianne snad jednou před 3 lety :D, tak se nemám čím pochlubit :D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. musíš to příští rok napravit :) alespon s oblečení, přírodní kosmetiku ludérky moc nezlevnují :((( akorát na greenwave mají slevy vždycky..

      Vymazat
  3. Jéé to je ňuňííš :-) No já jsem se na dny Marianne nějak nechystala, a nakonec mě kámošky ukecaly. A jak jsem plánovala, že bych potřebovala spoustu nových věcí, tak jsem si odnesla jen jednu mikinu a ponožky s bike poitskem :D ♥. A nejvíce mě potěšil asi plastový kelímek od pana strábuckse, do kterého si teď můžu hipstersky vařit čaj doma, yeah :D Takže za mě dny marianne nic moc.Každopádně se těším na Lˇoccitane recenzi ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. s tím kelímkek mě to pobavilo :D jako proč ne, taky si vařím kafe a čaj do kelímku :D :D
      a máš aspon nějaké úlovky ne? to potěší :)
      Loccitane budu recenzovat, ale už ted říkám, že je boží a co nejdřív běžím pro plné balení :D :D

      Vymazat
  4. Bourjois tvářenka nesmí chybět v žádné kosmetické taštičce :)

    OdpovědětVymazat
  5. Tvarenky Bourjois jsou skvele :) Ze Dnu Marianne jsem si odnesla spoustu veci, viz clanek u me na blogu :) Zacali jsme s manzelem totiz nakupovat i vanocni darky :)) V zime mam rada bezovou, hnedou, cernou, sedou a cervenou i vinovou

    A.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. koukala jsem se :) já si na vánoční dárky bohužel vzpomněla až jak slevy skončili tak snad chytnu ty slevy na podzim/v prosinci kt bývají doufám :) vloni tomu tak bylo, koupila jsem tehdy sestře vonavku od calvina v sephoře tak snad se mi to letos taky povede /s 20%slevou :D/

      jinak vidím, že máme rády stejné barvičky :)

      Vymazat
    2. Přijde mi, že Sephora tu 20% slevu dává docela dost často na kartičkách, když vejde to nákupáku..

      Sororessa
      A.

      Vymazat
  6. Na dnech Marianne jsem si nic nekoupila :D ale barva letošního podzimu je pro mě černá, asi proto, že v létě mi bylo blbé černou nosit, tak si to nějak kompenzuju... a štěňátko je krásný!:)
    perko101.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat