úterý 28. října 2014

A few last days ..






Tak takhle trávím poslední dny, obden musím dojíždět na lejzr do Bystrce a po cestě zpátky se vždy zastavím s mamkou /anebo jejím přítelem/ v této přijemné kavárně a ukecám je na kafe a zákusek..
Cheesecake mají vždy v pondělí! A jelikož se to začíná podepisovat na mé postavě, budu se muset krotit a příště si dám už jen kafe, a naštěstí teď ve středu jdu na poslední lejzr a pak už do nemocnice a nebudu pak moc pár dní jíst :) takže to pak všechno zhubnu :)


Olafa, kterého mi má milovaná sestřička dovezla z Itálie :)


Mezi dvě doktory jsem vyplnila čas vyzkoušením této úúžasné košile v Takku a musím říci, že jsem se do ní zcela zamilovala! Je to fajn rozptýlení mezi domlouvání operací a chození na ozařování lejzrem :)
Co na ni říkáte Vy?


Coffe to go :) toto konkrétně amaretto příchuť / kterou doporučuji /


Můj outfit se skládal z fialového roláku, který nevidíte, kabátku z C&A a z rozthaných džín ze Stradivariuse a vysokých kozaček Tamaris


Zkusila jsem zaexperimentovat a dala si gel sally hansen 1 a dvě vrstvy 3 /base a top coat/ a na to lak od OPI / manicurist of seville/ je to nádherný vínový odstín, ale jeho výdrž na samotných nehtách je katastofa, a výdrž na gell laku není o moc lepší, lépe drží i laky od Miss Sporty za 40 kč
Infinity ring - abych uvedla na pravou míru mám ho už déle, předtím než vypukla mánie těchto prstýnků, řetízků a náramků, můj jsem dostala k 18-tinám a je z bílého zlata. A od té doby jej nesundávám, neznamená pro mě pouze "módní trend"


Můj "no make up makeup" opravdu zahrnuje 0% make upu, mezi postelí a nemocnicí moc parády nenadělám, a ani nevítě jak moc mi to chybí! Nemůžu se dočkat než mi dojde nový MU od 100% pure!


Do 31.10. probíhá ve Fann Parfumeriích 30% sleva na Bourjois a tomu já nemohla odolat, tak jsem si pořídila 03 Hot pepper. Nejspíše si ještě udělám radost růžovkou 05 :) uvidíme, třeba to ještě v termínu stihnu.




Mamka si po cestě u kamarádky koupila tento nádherný švěstkový svetr, je tááák heboučký :) sem tam ho mamce čornu a ukážu Vám ho :)


Abych nebyla brzo plešatá, což pomalu jsem /nemoc, stres a bůhví co ještě/ mám už pouze 1/4 vlasů co jsem kdy měla, celý svůj život jsem se mohla chlubit krásnýma hustýma vlasama a nyní? Je mi až k pláči, tudíž jsem se dala do boje s vypadáváním vlasů a pořídila si toto tonikum na doporučení mé kadeřnice a paní v lékarně :) o jeho účincích ještě napíšu, /používám každé ráno na vlasy, neumývám si je ale každý den/


Tak a to by bylo ode mně pro dnešek všechno, jak trávíte poslední dny Vy? A napište mi jestli by jste šli se mnou do očistné 3 denní detoxikace /podle Beyonce/ skládá se to z: citronu + javor.sirup + voda + cayanský pepř a pije se 8-12 sklenic denně. Co vy na to? Budu ji dělat někdy v listopadu..

12 komentářů:

  1. Mňam, ty dobrůtky na začátku bych si dala :). Líbí se mi Tvůj kabát a nehty
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  2. Jestli jsem to dobře pochopila, tak po posledním ozařování následuje operace? Jinak mi vůbec nepřipadá, že bys měla málo vlasů. A vždycky mě fascinují tvé nehty - moc se mi líbí délka i tvar. I ta košila z Takka je moc hezká :) Do detoxikace s citronem bych asi nešla, stačilo MMS. Držím pěsti!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mám jich šílěně mín ještě než jsem onemocněla, jinak ano v úterý nastupuju do nemocnice a odoperují mi mandle a pak už bych neměla být nemocná :)
      a děkuji o nehty se vzorně starám se sally hansen :D :)
      bylo MMS strašné? to je něco s roztokem že? jak dlouho si to držela?

      Vymazat
    2. Tak ať má operace hladký průběh :) Moc se nechci o MMS rozepisovat, je to takové nevděčné téma... Ale pila jsem tři týdny poctivě, teď už jen občas navečer. Chuť to má jak Savo, nebo aspoň takhle nějak si to představuju :) I pach je stejný. Určitě mi to pomohlo natolik, abych se po několika letech zase mohla začít cítit normálně a dokonce chodit běhat. Kdyžtak se podívej na net na nějaké diskuze, nerada bych tady psala bláboly :) Zkušenosti jsou různé a přecejen se jedná o míchání dvou chemikálií, takže pozor.

      Vymazat
    3. podívám, já stejně uvažuji spíše o tom javorovém sirupu a jen na 3 dny, jako detoxikaci,, chci to udělat po operaci jak budu doma a relativně v pohodě, trošku se pročistit a plus zajdu k jedné paní ona dělá manikuru a pedikuru, a má takové zvláští pásky na nohy přilepí je ke šlapkám a oni vytahují jakoby z těla škodliviny /nejdřív jsem tomu nevěřila/ ale ona mě přesvědčila, že to zkusila a fungovalo to :) že měla tmavě hnědou vodu a tmavě hnědé proužky co byli na nohách... tak uvidíme jestli to bude fungovat i na mě :)

      Vymazat
    4. O těch páskách jsem myslím někde četla :) Tak ať ti vytáhnou z těla co nejvíc škodlivin a ještě jednou přeji úspěšnou operaci a klidné pooperační období!

      Vymazat
  3. Tak snad ta operace a všechno to lítání po doktorech dopadne dobře! :)))
    Na postavě se ti nic nepodepisuje, neboj. Vypadáš dobře:) Klidně můžeš zákusky jíst dál :D Taky jsem na ně poslední dobou zatížená :D
    Btw: ptala ses mě, zda mi ta šedá wrapskirt taky vyjíždí..no, ono jak kdy. Jako trochu jo (mám dojem, že to ale dělají všechny úplé sukně), ale že by to bylo nějaké extrémní, se říct nedá. Na druhou stranu je taky pravda, že si ji furt popotahuju, ptž mám strach, aby mi úplně nevyjela nahoru, ale to se ještě naštěstí nestalo :D
    ...Instantní krása...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. přibrala jsem dvě kila! :D což mým džínům nelichotí :D jsem zvyklá na velikost 34 a nehodlám to měnit :D :D ale po operaci nebudu moct nějakou dobu jíst takže to půjde zase dolů a pak už budu mít pravidelný pohyb na který se strašně moc těším, chci začít chodit do posilky a vrátit se k pilates, ptž to je moje velká láska :)
      a ta sukně moje je hrozná :( máš to lepší :) než já bohužel no :D

      Vymazat
  4. V té kavárně se musí dobře sedět.

    OdpovědětVymazat