středa 15. října 2014

Caffé Fratelli


 Má nejoblíbenější brněnská kávárna. Najdete ji na Průchodní 2. Byla jsem tu již nesčetněkrát a miluju to tady. jsem proklatě zamilovaná do zdejšího vanilkového čaj latté /na které mě naučila má BF/ a cheesecaku. Jedině tuhle dvojku.


Jedno z deštivých dopoleden a snídaně ve Fratelli bodla. Já si dala klasiku cheesecake a vanil.čaj latté a kamarád H. si dal sendvič se slaninou a prý byl dobrý :))
 

Doporučuji i jejich domácí limonádu /lesní směs/


Je to zhruba týden a něco, co jsme do Fratelli zavítali naposled, já si dala svoji klasiku a kamarád H. si dal tuňákové těstoviny k obědu.
Mám další fotky po mobilu a v mobilu mé kamarádky DD, ale nechci vás zatěžovat xx fotkami cheesecaků, myslím si, že je to zbytečné. 


Atmosféra, interiér je velmi příjemný a moderní... Dovolila jsem si použít fotky z oficiálních stránek.. Povětšinou není dobré světlo a lítat po celé kavárně s foťákem se mi nechce, nerada bych tam plašila ostatní zákazníky.


Toalety jsou ostře červené s takovými jsem se ještě nesetkala, ale vždy jsou čisté a uklizené a velké zrcadlo hodnotím jako plus / a je super, že se v něm vidím při svém malinkém vzrůstu je to výkon! :D /

Obsluha je vždy milá a ochotná. Co mě bohužel mrzí je, že jsem se dozvěděla od zdejších zákazníků, že prý majitel odírá své zaměstnance o peníze. Což asi není novinka, dělá to takhle mnoho podnikatelů. Ale když si toho začnou všímat i zákazníci, je to už na pováženou. Tak či onak, obsluha je vždy usměvavá a člověku to pokaždé spraví náladu.
Jinak Fratelli nemá chybu a ráda se sem vracím, pokaždé když mě přepadne chuť na čaj latté. :))

Pokud jste z Brna, máte nějak tip na super kavárnu? 
PS: Taky jste takový kavárenští povaleči?

2 komentáře: