sobota 18. října 2014

MEGA fashion haul 2014

 Dnes jsem si pro Vás připravila, takový MEGA HAUL oblečení a doplňků je to více méně rekapitulace všeho, co jsem si pořídila od ledna 2014 do teď


Hnědé kotníkové boty patří k nejnovějšímu kousku v mém botníku. Žádné jsem totiž na podzim/jaro neměla, v těch předchozích se mi bohužel udělala díra /haha, jo byla staré a hrozně moc nošené/. Botky jsou od Marco Tozziho zakoupeny v prodejně Tamaris



Mega velkou radost mám z tohoto koženého křiváku, který jsem zakoupila s 20% slevou v C&A. Zkuste se tam občas kouknout mají pěkné věci a hlavně z příjemného materiálu. A jak jste si mohli všimnout ano, miluju hnědou barvu, je to taková má černá. 


 Další super podzimní kousek opět z C&A, a opět ne v černé barvě, ale v krásné krémové, kterou mou foťák odmítal zachytit. :/


Nyní se dostáváme k nejstaršímu kousku, tuto kabelku jsem zakoupila na eshopu, nabízí kvalitní kožené z Itálie, a já jsem si po 10 měsících velice spokojená, a kabelka se mi stále moc a moc líbí, a žádné oděrky jsem nezaznamenala. Stála tuším necelé dva tisíce.


Další mým skvělým úlovkem z léta, ještě před dovolenou, je tato skvělá vínová cross body kabelka z F&F, možná se vám ještě poštěstí a na nějakou tam ještě narazíte, nabízí se dále v černém a béžovém provedení a stála 359 kč zhruba.


 Šály a klobouky to je moje, miluju je, zakoupeno v C&A /300, 250 kč - 20%/


Nové džíny ze Stradivariuse, musím říct, že jsou z velice pevného materiálu a líbí se mi, že jsou takové rebelské! Téměř všechny džíny v S. stojí 599 Kč.
Sukně na mě čekala ve slevě za 149 Kč, za plnou cenu 599 Kč se mi kupovat nechtěla a jsem ráda, že jsem počkala, nákupy ve Stradivariusu jedině ve slevách :)


Tyto nádherné šaty mi našla sestřička a donutila mi je koupit. Zprvu mi bylo líto dát 999 Kč za tyto šaty, materiál je drsnější, ale velmi pevný, nakonec jsem si je koupila. V létě jsem je hojně nosila a nosit budu. Nebyla to špatná investice, ale příště si počkám do slev.


Nádherná sukně s asymetrickým tvarem, akorát pro mě krapek nepraktická, tolik ji miluju, bohužel jsem ji měla na sobě tak 2-3 x a více ani ťuk. Stála 400 Kč je ze Zary, kdyby měl někdo zájem napište mi do komentáře. Velikost S


 Zarou budeme pokračovat, tyhle nejluxusnější černé koktejlky jsem ulovila ještě před prázdninami, za plnou cenu, ale to je fuk! Stály za všechny penny. Všude, kde s němi chodím mi je chválí. Ukážu vám je časem i na postavě. :)


Mega pohodlné kalhoty ze Zary, zapínání na boku a zdají se mi elegantní. Původně jsem je koupila pro mamku, ale ta si tolik prý ve výrazných barvách neholduje, takže je většinou nosím já. Líbí se mi v kombinaci s bílou, ale i černou, jak byste je kombinovali vy?


Tehle krasavec huňatý je z Vídeňské Zary :)


Kráťásky XS z Anne Christine + mám krásné super volné vzdušné černé tílko, které nemám bohužel na fotce..


Tchibo, tchibo, Mohito, Zara = basic tílka


Můj hisotricky první blejz, jupííí v F&F za 249 Kč, nemohla jsem ho tam nechat! Nyní už jen bílý, černý a výrazný růžový a budu žít šťastně až do smrti :D


Tyhle šaty mi vybral můj kamarád H. a jsou parádní. Ta barva, střih vzor ♥♥ kéžby bylo babí léto déle, nevadí na jaře je unosím nejvíc spolu s černými silonkami.


Jojo miluju tuhlo bodíčko spolu se sukní do pasu, modré tílko ze Zary, ještě ho mám v malinové a v tm.modré /to je na obrázku výše/


Modré balerínky mám myslím z Deichmanu a vyšli mě na 3 stovky myslím, dražší bych si nejspíše ani nekoupila, možná pak nějaký bitelný od nějaké extra značky, ale zatím mi stačí tyhle sezónní až dvou sezónní balerínky. A tyhle jsou má prémiéra, mé první vůbec! Naučila mě na ně kamarádka DD :)
 

Chtěla jsem nějaké krásné nude na klínku a zvolila tyto, nejsou na celodenní nošení, spíše takové večeřové :D příště potřebuji s řemínkem okolo kotníku! Jsou z Manga
 

Vynošené kedsky :) super značka, doporučuju! Já si na jaře budu pořizovat 100% další v bílé barvě a možná i v černé :)


Čiči mici brýle z Chorvatska


Letos jsem propadla trendu výrazných náhrdelníků, mám je od tety z butiku


Od mé skvělé kamarádky Káji jsem dostala tyto hodinky od Stormu, jelikož nosím jen stříbro /začala jsem kombinovat stříbro se zlatem a nijak extra mě to nevadí/ ale časem si chci pořídit i nějaké ve stříbrné variantě.


Křížky jsem dostala 24.8 k svátku na zakázku u zlatníka od mé maminky ♥ a od tý doby nosím hlavně tyto a druhé jsou moje menší kruhy taková srdcovka, které s křížky střídám.. ty jsou z nereze, nesnesu v uších bižu ani jinak ji nemám ráda


První je z brněnských trhů a druhý z dovolené za pár korun, s tím prvním si mohu mít ruce a proto ho nosím raději.


Uff konečně to mám za sebou, napište mi jestli rok 2014 byl také váš nákupní a zdali dáváte přednost kosmetice či oblečení. Mějte se krásně a hezký zbytek víkendu.

8 komentářů:

  1. Teda, to je mega haul a samý krásný věci a boty! :) No já si dělám radost jak kosmetikou, tak oblečením, mám to asi tak půl na půl :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  2. Jeeee, tak ten hnědý křivák je nádherný!! Já jsem se na nějak taky koukala, ale už jsem nesehnala svoji velikost :(((

    Ta černá kabelka, na to, že je to kůže, mi přijde strašně pomačkaná..:(

    Stradivarius mi přijde, že teď i ve slevách je dražší, si pamatuju, když měli slevy úplně první rok, co bylo otevřeno, to jsem tam nakoupila fakt hromady :))

    Ty kalhoty se zary bych určitě kombinovala s bílou ;)

    A jinak mi přijde, že tenhle rok je u mě víc o kosmetice :)

    Sororessa
    Zveme vás na naši giveaway! ;)
    A.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kabelka je pomačkaná lehce jen na jedné straně všechny ostatní jsou pevné, kožená je 100% a jinak je super, ani mi to nevadí :)
      na giveaway se ráda podívám :)

      Vymazat
  3. Great boots....love the tan and black colourway! xx

    OdpovědětVymazat
  4. Těším se, až uvidím ty černé koktejlky na postave :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. snad brzo, začíná být totiž pořádná zima, uvidíme jestli je ještě stihnu vyvenčit :)

      Vymazat