sobota 4. října 2014

Dr.Hauschka skin care review



 Dnes pro Vás mám recenzi na pleťovou kosmetiku Dr.Hauschka, jak jste si mohli všimnout na blogu, tak od této značky mám poměrně dost věcí a skoro se všemi jsem velmi spokojená. :)


Jako první se na zoubek koukneme toniku, které používám dost ojediněle. Přijde mi trošku jako zbytečná věc, ale občas se s ním dočisťuji pleť. Cena je 560 Kč, a na můj vkus je to dost drahé, ale pravdou je, že vydrží opravdu nekonečně dlouho.

Za to čistící pleťový krém, který stojí 308 Kč, to je jiná písnička. Po pleti se vťupkává, v žádném případě se nepoužívá jako peeling! Máme již druhé balení, a musím říct, že skvěle odličuje! Obsahuje malinká zrníčka a krásně bylinně voní.


A poslední produkt, který rozvněž máme už podruhé je tento meduňkový denní krém pro smíšenou pleť za 508 Kč. Primárně ho používá jen máma, protože je její, ale i já poslední dobu mu přišla na chuť, a je mou povinností ho hodnotit velice kladně. Má jemnou vůni, lehkou konzistenci a rychle se vstřebává. Tudíž doporučuji všem, kdo si rád připlatí za dražší přírodní kosmetiku. 
Co se týče výdrže tak odhadem denní krém a čistící krém vydrží 4-5 měsíců, ale je to dosti individuální. Jsme totiž na to tři ženské, občas dvě, občas jedna a někdy všechny. :)

Poté co se mi zhoršila krapek pleť a měla jsem drsnější pokožku /po kivvi - ovocný koktejl/ tak jsem začala párkrát do týdne používat Dr.Hauschku a musím říci, že se mi pleť vrátila do původního stavu velice rychle. Za což jsem nesmírně vděčná. :)

Napište mi do komentářů jaké jsou Vaše oblíbené výrobky od Dr.Hauschka a jaké máte zkušenosti s touto značkou? 


7 komentářů:

  1. Musím len súhlasiť s ksždým jedným slovom. Aj ja som sa do ich produktov zamilovala. Tonikum používam dvakrát denne každý deň už tri mesiace a som akurát v polovici fľaštičky. Čistiaci krém je zážitok a vždy sa na jeho použitie doslova teším. Namiesto krému použivam dený olej na zmiešanú pleť a som rovnako veľmi spokojná. Ešte mám očný krém - skvelý a vyskúšala som aj pár vzoriek, ktoré ma všetky zaujali. Mne táto kozmetika vyhovuje a musím povedať, že som si myslela, že to bude finančne náročnejšie, no vzhľadom k tomu, koľko tie balenia vydržia, je to skvelá kúpa :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já z tohoto vyzkoušela jen Meduňkový krém a i když mi byl příjemný a aroma je dokonalé,moje pleť se s ním moc nekamarádila :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to je mi líto, moje plet zase nekamarádila s Kivvi, to byla hrůza, takže jsem dost ráda že Dr.haschka vyhovuje :)

      Vymazat
  3. mám stejnou zkušenost s Meduňkou, hezky voněla, ale kdyby jen ty produkty neobsahovaly alkohol :(. Je to fakt sympatická značka, ale kvůli tomu nemůžu (resp. neodvážím se už :D) nic používat...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak to je škoda, mě naštěstí alkohol v kosmetice nevadí, :)

      Vymazat
  4. určitě něco vyzkoušej, dokonce v listopadu mívají velké slevy a to se pak vyplatí :)

    OdpovědětVymazat
  5. Už dlho nad nimi uvažujem. Asi sa konečne rozhýbem k ich kúpe :)

    Srdečne ťa pozývam na *GIVEAWAY*

    OdpovědětVymazat