čtvrtek 4. února 2016

Recenze | štětce


Dnes pro Vás mám krátkou recenzi na mé dva oblíbené štětce, štětec bellaPierre mám skoro 3 roky a Hakuro budu mít rok, tudíž jsem si řekla, že nastal čas je zrecenzovat.



Je to ten nejlepší štětec, kupovala jsem si ho téměř před 3 lety v Praze v Palladium, a je stále jako nový /nepelichá, nikde netrčí štětinky/ je mega heboučký a hustý.
Je báječný a tenkrát jsem ho kupovala zhruba za 500 Kč se slevou, zde na beautyville ho máte ještě levnější! A co se týče dekorativky ani zde Vás tato značka nezklame, já mám zálusk už dlouho na jejich tvářenku!


Druhým štětcem, kterým nanáším jak tekutý i minerální make up je od značky Hakuro, nedávno Rendy z ordinery-life, psala něco o tom, že ji zezelenal, a Hakuro zavrhla, moje kamarádka má ty štětce už x let, a zároveň se mnou si minulý rok objednala další, a nikdy nenastal problém. Tudíž si myslím, že šlo buď o vadný kus /všude se objeví/ anebo špatné zacházení. Já navlhčím štětec ve vlažné vodě a do dlaně si dám trochu šampónu a krouživými pohyby vymývám "špínu" opakuji 2x většinou a poté lehce osuším do ručníku/kapesníčku a dám na parapet.
NIKDY NEBYL ŽÁDNÝ PROBLÉM.
Na fotce vidíte za rok se mi uvolnil jeden chloupek jinak nic! 
S HAKURO i s bellaPierre jsem velice spokojená.

V brzké době si budu objednávat štětec na tvářenku a zvolím značku bellaPierre a přihodím si i něco z dekorativky, jelikož nad jejich tvářenkou slintám už tři roky, miluju její odstín, a okouzlily mě rtěnky /odstín: RUBY, DIVA,/


JAKÉ MÁTE RÁDY ŠTĚTCE VY?

2 komentáře:

  1. Mě Hakuro též zezelenal. Hlavně mi vadí jak se po čase opotřebují. Smyje se nápis z rukojeti a u některých se mi smývá i barva. Na štětcích od Hakura jsem začínala. V té době mi vyhovovaly, ale postupem času jsem potřebovala něco lepšího. Zkoušela jsem RT A skončila jsem u Zoevy, na kterou nedám dopustit ♥ Ale od HK miluju kabukáč H100 ♥ to je ňuňánek. Vyhovuje mi i též štětec na pudr H55.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. do zoevy se chystám taky zainvestovat, ale ted si budu pořizovat houbičku na make up tak uvidím :)

      Vymazat