POSTUP
- Brokolici dám na minutu do vroucí vody, poté dám na pánvičku, kde jsem si mezi tím rozehřála olej a osmahla lehce cibulku a česnek
- Vše smíchám dohromady a ještě tak 2 - 3 minut smažím, přidám sůl, pepř a štetku tymiánu
- Udělala jsem si k tomu klasicky hranolky na pánvi (pod pokličkou) - hranolky se mi pak zdají lepší křupavější
- Zbytek tvořila hromada zeleniny
Opět taková rychlovka, která je však "zdravá" a velmi chutná. Máte rádi brokolici? Jak si ji připravujete?
Hihi, nadpis je dost zajímavý - brokolice je taky zelenina, takže zelenina se zeleninou :D
OdpovědětVymazatAle jinak mňaaam, brokolici zbožňuju - nejvíce brokolicovou polívku a pak taky zapékanou/opékanou brokolici s brambory
Mňamk, vyzerá to fajn :) Lovely photos. Nice post :)
OdpovědětVymazatℓα ℒιcσrηe - ℒa vie est ℓa petite ℓicorne.
* Giveaway *
Brokolice mi chutná nejvíce syrová. A teď jsem si ji oblíbila i smaženou jako květák :) Ale to tvoje vypadá moc dobře, udělala jsi mi fakt chuť.
OdpovědětVymazat