středa 27. listopadu 2013

Nákupy z 26.listopadu

Poté, co jsem včera skončila u doktorky, rozhodla jsem se potěšit v DM drogerii, byl to příhodný nákup, protože jsem včera oslavila své 18-nácté narozeniny. Po půl hodince jsem si odnesla domů těchto 5 produktů.
(zleva doprava)

Lavera šampón pro normální až mastné vlasy tento šampón je pro moji sestru, jelikož se jí velmi rychle mastí vlasy, voní jako svěží citronáda! Už dlouho jsem neměla v ruce takhle krásně voňavý šampónek! Sama ho také vyzkouším i když mé vlasy jsou suché (nemohu odolat!) cena 160 kč

Alverde jahodové mýdlo vůně jahod nemám ráda, ale tohle voní tak božsky, ruky to krásně umyje a ještě několik minut vám krásně voní. cena 33 kč

Alverde šampon pro suché a poškozené vlasy již druhý šampón, který jsem si u Alverde koupila ten první byl s fialovým víčkem (avokádo), tentokrát jsem si vzala s agranovým a mandlovým olejem.
cena 68 kč

Alverde sprchový gel s olivovým extarktem a aloe vera, trochu z něho cítím citrus. cena 58 kč

Alverde zubní pasta myslela jsem si, že to bude větší nezvyk, ale pasta je vcelku dobrá, musíte si zuby čistit zhruba 3-4 minut, než se uvolní mátová chuť a pasta začne být chutná, takže konec odbývání čištění zubů, tato pasta to nedovoluje! cena 69 kč


Toto byl můj nákupní včerejšek. Podrobnější recenze čekejte v následujících týdnech, kdy je budu bedlivě testovat. Jaký byl váš poslední nákup, čím jste si udělali radost vy?

10 komentářů:

  1. Tak ta pasta mě zaujala a hodně, což je pro mě až dost překvapující. :D Jinak alverde znám, ale používám zatím jen pleťové masky..

    www.thechangeofmissy.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. pasta je skvělá, i když čistění s ní trvá déle, alespon jsou potom superčisté + jako bonus ráno po probuzení nemáš takový ten divný pocit v puse :)

      Vymazat
    2. Určitě se po ní podívám. A myslím si, že tak jako tak by se zuby čistil déle měly, tak tohle mě aspoň donutí to dodržovat. .)

      Vymazat
    3. donutí právě a to je na tom skvělé! :)

      Vymazat
  2. Jé, to jahodové mýdlo by mohlo být fajn :) Ovocné vůně zbožňuju.. A u šamponů by mě zajímalo složení a nějaká ta recenze :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. napíši recenzi a složení dopíšu :) pak ti to pošlu :)

      Vymazat
    2. Super, určitě na to mrknu, jsem zvědavá a každou pro mě přijatelnou vlasovou kosmetiku musím vyzkoušet :)

      Vymazat
  3. Alverde mám ráda, jsem zvědavá na recenzi šamponu!

    OdpovědětVymazat
  4. Pěkný článek! :) Jinak ta pasta je zajímavá :D to by bylo něco pro mě,kterou absolutně nebaví čistit si zuby :D .

    OdpovědětVymazat
  5. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat