sobota 25. ledna 2014

OBJEV: pasta od Weledy

Nová rubrika, objevy = věci, které mě vyrazily dech a jsou NAPROSTO, ALE NAPROSTO FAMÓZNÍ, stává se mi to málo kdy, že hned po prvním použitím řeknu: "Wooow, tohle je pecka" a je to stálice. Tentokrát se mi stalo se zubní pastou od Weledy, před nějakou dobou jsem psala o pastě od Alverde, ta je sice dobrá, ale Weledě nešlape ani na paty, je to jiná třída.




Cena je sice vysoká v DM ji seženete za 139 Kč, za klasických 75 ml. Ale potřebujete ji vážně jenom ždibeček, vidíte na fotce. Chuťové pohárky zrovna nejásají - má silně solnou chuť. Ovšem po vyčištění jsem ještě nikdy neměla tak svěží dech! A jako bonus čisté zuby uplně bez plaku a čistota celý den, ať s ním, co s ním ( i po čočce!). Takže dámy a pánové, jestli chcete mít svěží a čisté zoubky celý den, Weleda je skvělá volba. Nejlepší pasta na světě, hodlám u ní zůstat i když ještě chci vyzkoušet její kolegyni od Lavery. Ale Weledka je nyní moje ranní a večerní láska! (žádná pasta např. ani ELMEX mě nikdy nevyhovovala tolik jako W.)

Jakou pastu používáte nyní a jak jste s ní spokojeni? Navnadila jsem Vás na Weladu?

8 komentářů:

  1. Já jsem si chtěla koupit Paradontax, protože už jsem jí měla a vyhovuje mi na citlivé zuby.. ale asi se podívám po téhle, děkuji za tip !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. pokud máš citlivé tak doporučuji spíše tuto, celkově citlivá plet lépe snaší přírodní kosmetiku, mám přeextrémně citlivé oči, všechyn řasenky mi dříve vadili štípali mě po nich oči, nb jsem měla nepříjemný pocit, nyní používám přírodní a na řasech ji skoro necítím :)
      takže za mě určitě přírodní pasta pro citlivé zoubky ;)

      Vymazat
    2. Nechci vůbec rýpat - neber to ve zlém. Ale v nadpisu máš Welady - místo Weledy :)

      Vymazat
    3. A kouknu se po ní, takže děkuju! :)

      Vymazat
    4. děkuju spravím to! nevšimla jsem si toho :)

      Vymazat
  2. Právě teď mám taky pastu od weledy, ale červenou, a jsem s ní naprosto spokojená. Ovšem kdysi jsem používala parodontax. Ten je podle mě taky super, téměř nepění, a je strašně slaná. Ale jestli je tahle taky slaná, beru příště tuhle. Slané pasty miluji! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ona je i červená? o tom jsem nevěděla, tam kde jsem ji kupovala já měli jen modrou, jojo je slaná jako blázen!

      Vymazat
  3. Já mám též od Weledy akorát tu ratanhovou a jsem naprosto spokojená. Už nikdy nechci žádnou chemickou. Zvykla jsem si i na to, že nepění.

    OdpovědětVymazat