středa 26. února 2014

Lavera deo kulička Divoká růže

Dnes trochu stručněji poreferuji o mém Svatém grály - deo kuličce od Lavery. Přírodní deodorant jsem chtěla už dlouho, proto jsem si před necelými 4 měsíci pořídila tento, hned na první pokus jsem našla úžasný a jedinečný, což mi ulehčilo mnohá zklamání a opětovné navrácení k chemických hnusům.


V životě jsem neměla LEPŠÍ deodorant, kam se na něj hrabou ty chemické! Stačí ho aplikovat jednou denně a nezapáchám do večera. Dokonce přebyje i pach po cvičení. Odzkoušeno několikrát - stačí počkat půl hodinky a pach se zneutralizuje, pak už stačí pro lepší pocit aplikovat ještě jednou. Vůně je velmi příjemná jemná po růžích - a to vůni růží nemám ráda! Po zhruba 3 měsících pravidelného používání mi ubyla polovina. Tudíž výdrž a kvalita jsou neskutečné! Pozor, ale prodává se několik druhů (neutrální - ten mám též doma, ale není tolik dobrý jako růžový, kokosový - ten stojí prý za prd) 

Ať už jste biomaniaci či nikoliv, myslím si, že přírodní deodorant by měla používat každá žena (i muž), měli bychom pánům obchodníkům ukázat, že za sračky hliník a spol si platit nebudeme. :) 
A nyní cena, na biooo.cz stojí 215 Kč, v DM ho seženete za 230 Kč, nejlevněji je k sehnání v Brně v nové drogérii ulice Masarykova 27 za 200 .

Napište mi do komentářů jaký deodorant používáte Vy + co si myslíte o přírodních a jaké s nimi máte zkušenosti! Děkuji a krásný zbytek dne!

2 komentáře:

  1. Zdravím a děkuji za super tip! :) Já ideální přírodní zatím hledám, protože můj dosud oblíbený - Alverde měsíčkový - přestali vyrábět. Zatím jsem zkoušela od Lavery deo ve spreji, od Alverde ve spreji i v kuličce, teď mám tuhý deo od Nivey. Všechny jsou příjemné, bez hliníku....ale s potem si moc neporadí. Funkčně nejlepší byl zatím ten měsíčkový. Takže brzy vyrazím pro nový Lavera ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak ten chci.. Zkoušela jsem přírodní od Lush, ale po něm sice voním, ale strašně se potím, snad ještě víc než normálně - jsem prostě úplně mokrá :D :D

    OdpovědětVymazat