čtvrtek 6. února 2014

NÁKUPY NA DRHAUSCHKA.CZ

Zdravím krásky! Dneska tu pro Vás mám dlouho připravovaný článek na eshop s kosmetikou Dr.Hauschka. Je mnoho recenzí na konkrétní výrobky, ale málo na stránky, kde se objednávájí. Proto Vám k nákupům vždy přihodím pár vět ke konkrétní internetové stránce - jakou s ní mám zkušenost. A nyní už k jádru článku. 

  Na Dr.H. jsem si objednávala už 2 krát a vždy jsem byla nadmíru spokojená. První objednávka se uskutečnila 31.12.2013 a už 2.1.2014 jsem ji měla doma! To Vám říkám rychlost nad rychlost. Vše proběhlo hladce. Dobírka není levná něco kolem 120 Kč. Druhá objednávka, kt jsem platila už přes účet přišla za 3 dny + víkend. Trvá to holt déle, když platíte přes účet, než se vše zpracuje. Za poštovné úšetříte zhruba 60 korun.


 Vše je pečlivě zabaleno!

První objednávka (paletka stínů, rtěnka, 2 přírodní laky na nehty + 3 vzorečky zdarma)
 Paletka stínů pro sestru k narozeninám, odstíny přesně odpovídají odstínům Urban Decay paletka basic!
Přírodní lak PRITI NYC, odstín mushrooms a 2v1 silk base a top coat
Zdarma dva vzorky! To se mi moc a moc líbí na tomto eshopu, vždy něco přihodí! Po 10 ml krém na ruce a odličovací mléko!
 Božská rtěrka s neodolatelným odstínem! Foťák ho zachytil správně! Ach musím mít další, červenou!!!
 Druhá objednávka: čistící krém, denní krém, toner, přírodní odlakovač PRITI NYC, lak pro roztřepené nehty, madlový olej do koupele jako vzorek + další vzorečky
 Božský odlakovač bez zápachu, konečně se mohu odlakovávat v pokoji! Lehce je pak provoněný lemongrassem! Odlakovává i chemické laky a mnohem lépe, než kterýkoliv jiný odlakovač, jediný kaz na kráse je cena..
 Mandlový olej do koupele (vzorek zdarma)
 Denní krém pro T-tónu
 Vzorečky: odlakovač v kapesníčku, krém na ruce a čistící maska

Obchodu Dr.Hauschka nemám co bych vytkla a jsem nadmíru spokojená ze všech stran. Zboží přišlo rychle, v pořádku, zabaleno, neporušeno! Stránky jsou přehledné a objednání je jednoduché. Určitě jsem si neobjednávala naposled. Všechny baby u nás doma máme tuto kosmetiku rády a vyhovuje nám.


Máte nějaké výrobky od Dr.Haushka? Slyšely jste o PRITI NYC (přírodní laky a odlakovače)?
Dejte mi vědět v komentářích! Přeji krásný zbytek dne a pohodový víkend :)

9 komentářů:

  1. Ďakujem za super tip! Nevieš, či funguje aj na Slovensku? Idem to hneď zistiť. Hoci túto kozmetiku chcem vyskúšať už dávnejšie, dosť si ma namotala na ten odlakovač :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dr.Hauschka by měl mít i slovenskou stránku (myslím) jinak tato stránka zasílá i na Slovensko, co se týče odlakovače je ten nejnejnejlepší na světě, určitě doporučuju :)

      Vymazat
  2. Ta paletka vypadá naprosto dokonale :) je krásná :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ten odlakovač vypadá báječně, vážně škoda té ceny! Ale zase je fajn, že je bez zápachu, nebaví mě při odlakovávání pořád větrat :D Jinak já od téhle značky zkoušela jen vzorek nějakého krému ( mám pocit, že byl v jednom ze Senzaboxů) a nebyl vůbec špatný. Tak uvidím, třeba si od nich někdy něco objednám :) A ty vzorečky jsou moc milé!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nejde jenom o "větrání" v odlakovači jsou takové sra*ky, že může mít člověk problémy s dýcháním a rozleptanou trubici, někdy se holt vyplatí investovat, odlakovaču je sice málo a stojí hodně, ale stačí ho trošička narozdíl od jiných odlakovačů, kdy si musím vylít pomalu půl lahvičky :D

      Vymazat
  4. Jů, Dr. Hauschka zbožňuju a na některé jejich věcičky zrovna chystám recenze :) Doufám, že pak taky přidáš nějaké podrobnosti, hlavně jsem zvědavá na tu rtěnku - jak je hydratační a jakou má výdrž :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. vážně? tak to se moc těším brzy si o tom ráda počtu, Dr.H mám docela ráda přijde mi to jako Dior mezi přírodní kosmetikou :D
      recenze se tu určitě objeví na vše, co jsem zakoupila :))
      PS: rtěnka je skvělá ... vydrží opravdu dobře baj oko 4 hod.bez extrémního pití a jídla a rty nevysušuje :) konzistencí je skvělá

      Vymazat
    2. To jsi vystihla přesně s tím Diorem :) Zatím to tak berou různě v zahraničí, ale u nás ještě podle mě Dr. Hauschka takové jméno nemá.. snad se to zlepší. :)

      Vymazat