sobota 22. února 2014

Virgen vegan Piňa-colada

Dneska Vám prozradím tajemství mého oblíbeného drinku, který piju, když mě "honí mlsná". Je rychlý, chutný a zasytí alespoň na dvě hodiny! Můžete si ho dám místo snídaně, na odpolední svačinku, anebo večer s bílým rumem.

POSTUP
  1. Do mixéru dejte několik koleček ananasu
  2. Zasypejte sypaným kokosem (stačí malinko)
  3. Přidávám i lžičku kokosového oleje (nemusí být)
  4. Zaliju dle potřeby rýžovým mlékem
  5. Vše důkladně rozmixujte

Celková příprava mi zabere cca  10 min s i omytím mixéru. Lepší Piňu jsem nepila a pokud chcete udělat radost příteli či uspořádat dámskou jízdu je to ideální! Napište mi do komentů jestli tento drink máte rády, popř. jaký je Vás oblíbený!

9 komentářů:

  1. No ne že bych si nedala! Už si konečně musím pořídit mixér, abych mohla doma experimentovat :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. určitě musím je to skvělá investice a nemusí být ani extrémě drahý, já mám ještě mixér co byl za komárů a je fantastický šlape jako hodinky :D :) ted šetřím na odštavnovač - to je můj velký cíl ted ráda bych ho měla duben-květen už, složíme se celá rodinka na šnekový :)) z něho jsou prý nejlepší štávy ( o dvouhřídelovým se mi zatím může jen zdát..)

      Vymazat
  2. Vypadá to zajímavě. Piňa Coladu mám moc ráda.

    OdpovědětVymazat
  3. Mňam, můj oblíbený drink :3 Ale tuhle verzi jsem ještě nezkoušela.. Jinak když mám na něj chuť a nechce se mi nic připravovat, koupím si Relax džus takový ten exotický - kokos, ananas a banán myslím :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nebude to tak zdravé! :) hlavně toto je téměř bez cukru a je to opravdu rychlovka až budeš mít někdy čas a náladu tak to určitě zkus, chutná to mnohem lépe, než džus :))

      Vymazat
    2. Nj, když já na zdravé moc nejsem, musela bych to všechno kupovat a ještě mixovat.. No asi jsem na to líná.. Blbinky vymýšlím jen když mám čas, třeba o prázdninách bych se ukoktejlovala :D

      Vymazat
  4. Ten vypadá dobře! :)
    A je podle tvého postupu opravdu jednoduchý ani není nákladný. V létě ho určitě moc ráda vyzkoušim. :)

    http://noordinary-girl.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Mňam, vyzerá to zaujímavo. Chcela by som konečne žiť zdravšie. Už pomaly obmedzujem niektoré nezdravé jedlá a darí sa mi v tom, takže som veľmi spokojná :) Lovely photos. Nice post :)

    ℓα ℒιcσrηe - ℒa vie est ℓa petite ℓicorne.
    * Giveaway *

    OdpovědětVymazat