čtvrtek 20. března 2014

Přešlap: Lily Lolo Lash Alert Natural Mascara


Spíše bych měla říci propadák. Mám ji od konce listopadu. Po 4 měsících je čas ji ohodnotit. Nejdříve klady: dělá krásné dlouhé řasy s neuvěřitelným objemem, bohužel tohle jsou jediné výhody. A nyní
zápory: vydrží maximálně tři hodiny, poté není po řasence ani vidu ani slechu. Zůstanou lehce zešedlé řasy, což není vůbec pěkné (že mívám divné řasy si všiml i přítel) naposledy (úterý mi řekl "to je děs máš hezčí řasy bez řasenky, radši ji nenos"). Zanechává šmouhy pod očima, pokud si to neohlídáte - vypadá to, že máte obrovské tmavé kruhy a v neposlední řadě - drolí se.


Kartáček je větší, což já moc nemám ráda, ale tento mi velmi vyhovoval. Po řasence mě neštípou a nepálí oči, což je moc fajn. Cena je 400 Kč, což se mi zdá velice dost na to, že je opravdu na houby.

Když to shrnu už si ji NEKOUPÍM, musím říci, že je to druhá nejhorší řasenka, kterou jsem kdy měla (hned po volume rocket od Maybelline - když jsem ještě používala konveční kosmetiku).

Máte zkušenosti se značkou Lily Lolo? Co na ní říkáte? Plus mi napište, kterou řasenku používáte (nb s kterou jste nejvíce spokojené!

9 komentářů:

  1. Tak to už je co říct, když si toho i chlap všiml. To musí být hrůza. Já jsem spokojená téměř s každou řasenkou a vyhovovala mi jedna od Yves Rocher - Sexy Pulp - jen se mi zdá, že hrozně rychle vyschla.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. docela ano, poslední měsíc to bylo už neúnosné, za ty peníze jsem čekala víc, naštěstí mám vyhlédnutou novou a ta mě snad už nezklame! :)

      Vymazat
  2. Já svou ideální řasenku stále teprve hledám, zatím jen v těch konvečnějších vodách, ale kdybych našla nějakou dobrou a navíc o něco přírodnější, nezlobím se.
    Na tuhle si tedy dám pozor, větší tmavé kruhy, než už mám, fakt nepotřebuju. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. skvělá je prý od Physians Formula je přírodní z větší poloviny i BIO ted ji budu pořizovat, konvenčí řasenky mít nemůžu bohužel mě ze všech pálí a štípají oči :/

      Vymazat
  3. No, teda za tu cenu, to bych si asi mlátila hlavou do zdi.
    Já byla zklamaná z jedné dražší Rimmelky..
    Asi zůstanu věrná levným, ale i tak dobrým řasenkám Oriflame a Essence.

    By-Moni

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já bohužel essence oriflame ani jiné používat nemůžu :/ kdyby ano šla bych do řasenek loreál, mary kay anebo maxfactor :) ty co jsem používala dřív no :D

      Vymazat
  4. Teda, za tu cenu by mi to teda bylo líto.. Ten popis toho co dělá jsem nikdy nezažila a ani si to dost dobře neumím představit.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. řasenka mi zhruba po 3 hodinách opadala pod dolní řasy, a takže dělala šmouhy no :((

      Vymazat
  5. Mám úplně stejnou zkušenost ;) katastrofa :D ale jinak jsem s výrobky LL moc spokojená. Mám od této značky korektor, duo eyebrow, lesk na rty, rozjasňovač a dva bronzery a vše ok. Jen tato řasenka se absolutně nepovedla :P také se mi po cca 3 hod postupně vydrolila :P

    OdpovědětVymazat