pátek 11. dubna 2014

Nedávné nákupy na biooo.cz

Eshop biooo.cz mám docela dost ráda, je to takový ten obchod, kde máte vše na jednom místě. A to se mi líbí.Tentokrát jsou to věci praktické. Poprvé mi přišla obrovká bedna (těžká hlavně!)




Opět vše perfektně zabaleno a bez poškození. Komunikace s biooo je radost, i když jsem tuto objednávku měnila asi 2 nb 3 krát (už ani nevím) paní byla milá a obratem mi vždy poslala změnu na email a ještě jsme se nasmáli po telefonu! :))
A nyní rychle stručně: knížka, na kterou se vážně těším až si ji přečtu zatím mi ji čte máma, Saloos makadamiový olej pro mé suché porézní vlasy, bio šampón pro naší sladkou Žofku, Lavera pleťová voda, kterou jsem dostala jako dárek k nákupu, zubní pasty (dál mojí láskou zůstává welada) a jar na nádobí. Aby byli i eko trubky. :D


Tenhle nákup byl vydařený, zatím všechny věci jsou supr a vyplatilo se do nich investovat i ta pasta není špatná, ale já jsem zvyklá na tu solnou holt, ale má sestra ji uvítala (nesnášela tu solnou, tudíž doporučuji všem, kterým solná nevyhovuje :)

Zaujalo Vás něco? Napiště mi, co jste si v poslední době koupili Vy?

16 komentářů:

  1. "aby byly i eko trubky" :D :D haha..tak to mě pobavilo..
    Od Saloos jsem používala konopný olej na vlasy, jako masku. Než mi ovšem spadl na zem a rozbil se a rozlil.
    Ten šampon na psa vypadá super, kolik stál, prosím?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mě naštěstí nic,platila ho mamka stál zhruba 220 kč a je toho 250 ml :)
      žofku jsme s ním už koupali a měla krásně hebkou a lesklou srst :)
      je to dražší, ale zas ty šampony co dělají pro ně jsou dost chemický :/ a psa tak často nekoupeme tudíž do vydrží :)

      Vymazat
  2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  3. Já si nedávno rozbila olej Avenia od Saloos, tak jsem teď pořídila šípkový od Nobilis Tilia, tudíž ho teď zkouším.
    Jinak asi dlouho žádná radost z nákupů moc nebude, protože dneska jedu pro nový notebook, to mi asi vystačí na dlouho. (I finančně, co už...) :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. počítač je v dnešní dobvě "nezbytnost" taky bychom potřebovali nový, ale stále slouží jakšakš :D

      Vymazat
  4. Moc pěkný nákup, taky mám tento eshop moc ráda. :-) Taky bych měla tomu svému chlupatému miláčkovi pořídit přírodní šampon! Děkuju za inspiraci. :-) Makadamiový olej vypadá moc pěkně. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. chupáč bude určitě rád :) ta n aše mi vždycky pomáhá s vybalováním :)) z makademiového oleje mám radost, konečky mi zacelý zhruba na dva dny a jsou méně suché :)

      Vymazat
  5. ahoj :) nevedela by si mi prosim poradiť? mam celkom zničene vlasy (nie moc ale su suchšie) ...cchcela by som nejaky olejček od saloos na rýchlejší rast vlasov,nemáš nejaký tip? vôbec ale vôbec sa nevyznám na čo ktorý olej slúži :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak speciální olej pro rychlejší růst vlasů saloos nemá,za sebe můžu doporučit tento olej http://www.khadi-cz.cz/cz/e-shop/330870/c11295-vlasova-pece/khadi-vlasovy-olej-vitalita-stimulujici-rust-vlasu.html
      vlasy mi po něm rozstly jako z vody... doporučuju třeba koupit s mamkou nebo s kamarádkou na půl :) opravdu se vyplatí a stačí ho jen kapička :) popřípadně se můžeme domluvit spolu já ho mám a mohla bych ti třeba trochu poslat, kdyžtak mi napiš na email :)
      levnější varianta, kt nvm jestli bude tak účinná je koupit si od saloos dýnový olej a dávat si ráno 1 lžičku a spolknout, večer 1 lžičku a spolknout :) (stačí i jednou denně)
      a dělat si zábaly bud z dýnového (ale i arganový, makadamiový, kokosový - pozor může vysušovat)
      univerzál je ten dýnak dá se papat i dělat zábaly :)

      Vymazat
  6. Pěkné nákupy. Já mám také nejraději pastu od Weledy, vyhovuje mi i jejich ústní voda :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji za milé komentáře, moc mě potěšily, co se týče pasty též mám radši weledu, ale sestra ji nesnese, tak jsme tentokrát koupili od lavery :)

      Vymazat
    2. Já bych si asi nezvykla na tu slanou chuť, nevím přijde mi to divné. Ta červená má chuť podobnou normálním pastám, ale ta ústní voda to je vážně hnus hořkej :D

      Vymazat
  7. Fajn nákup, mě teda nejvíc zaujaly ty přírodní pasty.. mohla bych konečně taky nějakou vyzkoušet. :)

    OdpovědětVymazat
  8. O této stránce jsem vůbec nikdy neslyšela.......ty pasty mě hodně zaujaly!! :)

    http://www.kajahasidea.blogspot.cz/ (nechceš se navzájem sledovat??)

    OdpovědětVymazat
  9. Oni mají i bio šampon pro pejsky? To je super. Ani jsem to netušila,ale moc se mi líbí, že i mazlíčkovi člověk může dopřát přírodní péči:).

    OdpovědětVymazat