středa 21. května 2014

Minerální make up Lily Lolo

Řekla bych, že nejdiskutovanější téma přírodní dekorativky je make up a řasenky. Dnes vám ukáži velmi dobrý přírodní make up a příště zas řasenku, která stojí za koupi a nezklame!

Výhodou balení oproti Alverde je balení, skvěle uzavíratelné, i když jej otočíte vzhůru - nevypadne Vám ani špetka pudříku! S balení jsem velmi spokojená, líbí se mi i desingově, akorát aktuální řada je už s novými obaly (černé), které jsou dle mě luxusnější, ale budou více špinavé. :D 


Gramáž je 10 gramů, což je baj oko zhruba 40 ml! Běžné make upy z drogérky mají 30 ml podotýkám! :) Další výhodou je přirozené PSF 15, které neškodí pleti, jako ostatní. Složení se dá hravě přečíst z fotky. Make up mám od prosince loňského roku, a došel mi předevčírem (plus ho používala jednu dobu máma a sestra). Vlastnila jsem odstín BLONDIE, který byl super, ale mohla bych mít o kapičku tmavší. (neutrální podtón). Cena je 499 Kč


Krycí schopnosti má v rámci možností dobré, dá se krásně vrstvit a nezanechává pocit masky. Na fotce jsou dvě vrstvičky tenké a myslím si, že krásně překryl i tlustou černočernou linku. Bohužel mám pěknou pleť a potřebuji ji jen lehce sjednotit, sem tam nějaký pupínek zakryje.. Mega velké krytí, ale nečekejte, to běžte raději do EveryDay Minerals. Výdrž je cca 6-7 hodin, po škole je třeba přepudrovat tváře, jinak drží solidně. 


Nutný je cabuki štětec, já vlastím od Mary Kay, ale chystám si pořídit přírodní štětec, který by měl být jemnější :) takže uvidíme..


Oficiální stránky, já jej kupovala v jednom brněnské studiu (SLIMFOX) je to sousek od Svoboďáku. Suma sumárum make up Lily Lolo doporučuji všem, kdo nejsou extra nároční na make up, nepotřebují plné krytí a preferují přirozený look. Mě samotné se při jeho používání pleť ještě více zlepšila! Nyní chci vyzkoušet EDM, ale ráda se k Lily Lolo vrátím, když budu chtít šetřit, protože se vyplatí gramážově i cenově více, než EveryDay Minerals ( 4,8 g za 399 Kč) a to je rozdíl obrovský!
PS: chci jen upozornit, že pozitivní zkušenosti mám pouze s make upy, s ostatními produkty to tak slavné není!

A otázka pro Vás, jaký make up používáte, nějaký tip na přírodní make up?

10 komentářů:

  1. Tento mám a vůbec mi nevyhovuje :( je to spíš pudr a ještě zalézá hodně do vrásek, dělá celkem mapy a prostě na některých místech vytváří větší nánosy...navíc, už když ho otevřu, tak je z něj všude strašný bor.el, rozpráší se všude, takže nanášet ho oblečená do toho, v čem chci jít i ven, se mi nevyplatilo...Za tu cenu celkem propadák, řekla bych.
    Používám radši tekutý a to od La Roche Posay - Toleriante Teint, sice to není asi přímo přírodní, ale přijde mi složením dobrý a pleť určitě nijak nezhoršuje, je i na citlivou nebo poškozenou pleť, kryje hodně, takže stačí nanést minimální množství a to pak není jako maska, ale hodně přirozené a přesto krycí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to, že dělá bordel s tím počítám třece jen je pudrový :) mě vyhovoval, ale každý má jinou plet :)

      Vymazat
  2. Make up vypadá dobře, používám většinou tekuté, ale na léto je to myslím celkem dobrá změna! Má krásné balení! :))

    http://sugar--spice--nice.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Používám Lily Lolo už dlouhou dobu a jsem s ním max. spokojená :) Teď na léto mám též odstín Blondie, v zimě používám China Doll. Dky minerálnímu makeupu se mi zlepšilo akné o 100%. Drobné pupínky zakryje a pleť aspoň může dýchat (narozdíl od klasických silikony nacpaných MU). Skvělá je také tvářenka od této značky :)

    OdpovědětVymazat
  4. Kristýnko, zrovna něco takového hledám. :-) Děkuji za moc pěknou recenzi. Musím se podívat, jestli se dá sehnat někde u nás v Plzni, moc se mi nechce objednávat přes internet. :-)
    Ten rozdíl v gramáži mezi Lily Lolo a Everyday Minerals je opravdu obrovský! To jsem překvapena.

    OdpovědětVymazat
  5. Já mám momentálně EDM, ale až dopotřebuji vyzkouším LL, už se těším. Mám tyto make-upy moc ráda, dělají přirozený look, ale hlavní je pro mě samozřejmě složení. A vůbec mi nejde do vrásek. Vždy když čtu, že s tím má někdo tento problém, tak je to pro mě jen signálem toho, že dotyčná neumí pudrový makeup nanést a to třeba jen proto, že nemá kvalitní štětec určený přímo na minerální makeup. Jo a pod víčkem se dá obsah ještě jednou uzavřít, takže já s ním absolutně problém nemám ;) a la rose posay nemá s přírodní kosmetikou vůbec nic společného, je to předražený produkt, kterému dodává punc fakt, že se prodává v lékárnách.

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj. Můžu se zeptat, který je lepší? Zda Lily lolo nebo Alverde? Cena je trochu jinde, tak, abych zbytečně neinvestovala.
    Děkuji. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Doporučuju spíše Lily Lolo, ono Alverde sice levnější je ale spotřebuješ více produktu takže tě to ve finále výjde stejně, ale za mě LL ptž to dělá krásný finish, vydrží to déle :)

      Vymazat
    2. Děkuju za radu a tip. :-)

      Vymazat