pátek 16. května 2014

Přací list číslo dvě..

Sepisování "wishlistů" mám až neobyčejně moc ráda. Je tu další, minulý z něhož jsem téměř vše pořídila, což je u mě docela zázrak. Dnešní přací lsit se skládá z většiny produktů, které jsou už na cestě (některé mám i doma) 

  1. Řasenka je nezbytnost, pro mě jednoznačně vítězí "fake out" mascara, pokud jste zatím nenarazili na přírodní řasenku, která by vám vyhovovala a trpíte ty chemické, sáhněte po téhle, je bombastická! :)
  2. Odličující balzámek od  kissabee 
  3. Ultralehký denní krém od kissabee
  4. Oční krém od kissabee, který je podle mě nezbytností od 16 let :)
  5. Minerální make up od Every day minerals, konečně jsem našla svůj odstín je to faily light neutral a padne mi jako ulitý, lepší krycí vlastnosti a déle vydrží, než od Lily Lolo
  6. Američanky milovaný balzám na rty :)
  7. Přírodní šampon z fler.cz od essence
  8. Květinová voda proti pórům od essence
  9. Přírodní bělící pasta od essence 
  10. Vanilkový deodorant, protože miluju vůni vanilky! opět od essence  zakoupen citronový
  11. Super balzám pro porézní vlasy, trochu chemka to je, alespoň to neobsahuje parabeny a má to přírodní výtažky citrónové trávy a makademiového oleje a bambuckého masla. Měla jsem ho v kadeřnictví a vlasy jsem měla po něm hebké 5 dní i po umytí! To se ještě nikdy nestalo, jsem ráda že se nanáší jen do délek vlasů!
  12. Lehký gelík pro roztřepené konečky, též pro porézní vlásky /krapek chemka/
  13. Tangle teezer (netřeba mluvit) koupila jsem ho nakonec u své kadeřnice /limitovanou edici/
  14. Propadla jsem gel lakům, zítra jdu na Shellac a jsem natěšená, přijde mi to jako šetrnější variata upravených nehtů (po rocklaku je mám ještě pevnější, než dřív!) - nakonec pořízena Sally Hansen
  15. John Masters Organic, sakramensky předražený, ale udělal by mi nesmírnou radost, třeba mi ho nadělí ke svátku :)
  16. Chybí má solná pasta od Weledy, co nejdříve koupit v DM!
  17. Olejíčky, hroznový a jojobový >>> odličování 
  18. Tvářenka z prvního wishlistu, snooze bar
  19. Nový štětec, s tím součastným to dře! :// 
  20. Kondicioner posilující s keratinem a jojobovým olejem a Šampon regenerační s keratinem a bambuckým máslem - jojo stále na mém seznamu :) snad se k nim někdy dokopu, mimochodem doma mám rozdělaný asi 4 šampóny a pátý je na cestě :D :D
  21. Holítko od Gillette

A v neposlední řadě, u mě na prvním místě ... být šťastná, momentálně procházím dosti bolestivým obdobím a snažím se to přebýt všemi příjemnými věci (nákupy, nechala jsem si udělat nehty, včera byla na masáži) scházím se s přáteli, kteří jsou mi obrovskou oporou, začala jsem opět hodně poslouchat hudbu a čtu psychologickou knížku od Johna Greye "Venuše a Mars opět spolu". Mám pocit, že John Grey je teď jediná osoba, která mou ztrátu nijak nezlehčuje a chápe mě. Svými "kecy" mi pomáhá správně truchlit.Tvrdí, že nemusíme přestat milovat lidi, které milujeme, abychom se odprostili od bolesti. Pro tuto chvíli je pro mě nepředstavitelné, že bych ho musela přestat milovat.
  • Americký psycholog Robert J. Sternberg vytvořil typologii mezilidských vztahů založenou na třech základních rozměrech lásky: vzájemné blízkosti (intimacy), vášeń (passion) a oddanosti (commitment). Na tomto základě rozlišoval 8 stavů.
A můj stav? Osudová láska ... mám štěstí, že jsem žena a mohu brečet i na veřejnosti, bez toho aniž by se nad tím někdo pozastavoval.. A i když se můj život rozpadl v jedné minutě a nevím, co budu dělat dál.. Jedno vím jistě, nechci se obkopovat "falešnými" lidmi (naši společní přátelé) stáhla jsem se. Chci se obklopovat lidmi s morálkou a alespoń s nějakou ctí. Nehraji na "kamarád taky rád" - pokud budu chtít vidět nějakou telenovelu zapnu si telku, nepotřebuji, aby tak vypadal můj život.

PS: nepište mi prosím, že bude jiný, "pro jedno kvítí slunce nesvítí" apod. Tohle opravdu nesnáším a neuznávala jsem to ani dříve, když jsem přítele měla. Nebyla to láska z mnoha, za půl roku (září-říjen) jsme se měli stěhovat do společného bytu (již vybraného), plánovali jsme budoucnost (svatbu, děti) - bohužel jeden z nás dvou byl o tom více přesvědčen.. já...

PPS: Nikdy se nevzdávejte své lásky a bojujte o ni ze všech sil. Život je láska = Láska je život. Dříve jsem si myslela, že láska je něco, co blbci myslí, že cítí. Nyní o pár let starší si myslím, že vzájemná úpřímná láska je to nejkrásnější na světě, znamená všechno a porovnání s čímkoli. Když najdete spřízněnou duši, vaši druhou půlku > nic Vám nechybí a jste kompletní. Přeji ze srdce všem, aby našli svoji půli a nikdy jí nenechali odejít.

 
poslouchám ji stále, protože jsem jen člověk... přesně můj pocit

9 komentářů:

  1. Povídačky, jako bude jiný nemají smysl. Před nedávnem (Ty jo ono je to vlastně už docela dávno) se mi přihodilo něco podobného (my už měli společně koupený byt a žili v něm po předchozích 3 letech společného života u jeho rodičů). Přátelé mi pomohli. Nejvíce. A samozřejmě nákupy. Jinak spoustu výrobků od Essence jsem zkoušela a byla jsem hrozně nadšená. A odličovací balzám od Včelky mám objednaný taky, tak se na něj těším. O JMO ani nemluvím, je hrozně drahý, ale po vyzkoušení jsem z něj byla unešená. Díky tomu, jak je drahý jsem si jej ještě nepořídila, tak kdoví, kdy si udělám radost ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. moc mě to mrzí s přítelem, nevím co bych dělala kdybych to zjistila když už bychom spolu bydleli, co ti nejvíce pomohlo? krom přátel?

      PS: na balzámek se moc těším, a JMO chci si ho pořídit ke svátku (červenec) :) alespon jednou za život :D

      Vymazat
    2. Asi zaměstnání. V práci bylo hrozně moc úkolů, a mě to tak nějak udržovalo. Díky tomu jsem zůstala tak nějak v pohodě, zůstávala v práci dlouho, a tím sem se cítila pořád tak nějak "potřebná". A pak sport - běhání.

      Jo, musím si taky vymslet, za co si to pořídím :)

      Vymazat
  2. Teda, tak mě zaujala hned ta řasenka :P

    OdpovědětVymazat
  3. Super wishlist! Tangle teezer plánuju také koupit, ale ještě jsem se nerozhodla který. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Krásne želania, najmä to posledné. Zo zoznamu mám ovečkový TT, zubnú pastu Weleda (je skvelá), olejčeky Saloos a vyskúšať by som chcela niečo dobré na vlasy od JMO. Zaujala ma aj zančka essence, musím to preskúmať :)

    OdpovědětVymazat
  5. Drzim palce, aby tvoja bolest bola kazdy den o trochu mensia.

    OdpovědětVymazat
  6. Ten odličovací balzámek jsem si dělala a i když se mi moc nepovedl, tak pořád byl skvělý! :)
    A přeju ti, ať se ti splní hlavně ten poslední bod - být opět šťastná ♥ Ta písnička je moc hezká :)
    - Elma

    OdpovědětVymazat