pátek 1. srpna 2014

My summer travel essencial

Je to tak, dneska odjíždíme s rodinkou do Chorvatska. Na moře se těším, na cestu nikoliv.. Ukážu Vám věci, které si balím s sebou..



Můj nejoblíbenější šampon Alverde pro suché vlasy /již druhé balení!/, HairCompany balzám pro porézní vlasy = báječný a skvělý /druhé balení objednáno/, Timotei balzám již není v prodeji, je moc fajn střídám ho s fialovým. A Balea sérum pro extra zničené a suché vlasy - jedním slovem fantazie /vůně hebkost - doporučuji všemi pěti!/


La Roche Posey balzám 50 SPF chráníme rtíky,  Alverde jahůdkové mydélko, Kivvi vitaminový koktejl pro pěknou a čistou pleť a jedinečný TT z limitované edice!


Opalovák od Biodermy chtěla vyzkoušet sestra, Panthenol je každoroční samozřejmost, Lactacyd pro intimní hygienu /neznáte náhodou nějakou dobrou přírodní alternativu???/ a  Alverde sprchový gel


Deo kulička od Lavery /mnohem raději málem, ale tuhý deodorant od Essence z Fler.cz/, Alverde krém na ruce s měsíčkovým olejem, Grapový sprchový olej


Nelepší kartáček na světě, používám ho už minimálně 6 let, Lavera pasta pro sestru, od Weledy pro mě /nejlepší pasta - žádná nevyčistí zuby tak důkladně! kam se hrabe chemie/


Mé oblíbené brýle mám je už tak min. 3 roky z Prahy, holítko, pilník, pinzeta, nůžky, OPI lak na nehty, nejsvůdnější vůně na světě ♥



Přírodní řasenka /vydrží a dělá krásné řasy/


Extra dlouhé řasy, jediná chemická řasenka, která mě neštípe v očích by Esté Lauder


Krásná nude rtěnka od Rimmelu /s růžovým nádechem/


Benefit kočičí linky, Sephora krásné letní stíny, které vypadají jako opálení




Super crossbody kabelka :) miluju ji! /je z F&F k dostání ještě v černé a béžové variantě/


That´s mee! :D Jo zas mi vybledly vlásky, jsem zvědavá jaký odstín chytí u moře :)

Přeji Vám krásné letní dny a pokud jedete na dovolenou tak si ji pořádně užijte a napište mi kam se chystáte!


21 komentářů:

  1. Místo Lactacydu zkus nějaké HY intimní oleje od Karla Hadka. Je to to nejlepší co existuje :-) Tu slanou weleda pastu miluju, ale teď mám zrovna v koupelně tu od Lavery, a není tak dobrá jak ta Weleďácká :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak holky ta Weleda je akttak dobrá?? A vybělí i trochu?:) Navnadily jste mě

      Vymazat
    2. skvěle to odstranuje zubní plak /takový ten nažloutlý povlak/ takže se dá říci že bělí, ale je to spíše, že ty zuby pořádně vyčistí po přejetí jazykem jsou fakt čisté a hladké!

      Vymazat
    3. A CLaire mockrát děkuji za typ, po dovolené si ho objednám :)

      Vymazat
  2. Nejlepší intimní mýdlo je od Argital http://www.organic-beauty.cz/432.argital-gel-pro-intimni-hygienu-s-niaouli-1/ , užij si dovolenou :-).

    OdpovědětVymazat
  3. Zrovna používám od Alverde šampon Hrozen a Avokádo, ale příště mrknu určitě po tom tvém :) HairCompany pořád ještě nemám, ale pro jistotu jsem si ho založila. A nalákala jsi mě i na sérum Balea :) Není ta zubní pasta od Weledy moc drahá? Já bych tak maximálně do stovky. Celkem jsem si oblíbila pastu od Lavery, ale už jsem ji dlouho nekupovala a byla myslím jiná než ta z fotky. Není ten OPI lak náhodou Color So Hot It Berns? :) Taky přeji pěknou dovču :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. hrozen a avokádo je fajn ale s vlasy mi to vůbec nic neudělalo akorát dobře umylo :D žádné hydratace, sérum od Balei ber stojí 35 kč! zubní pasta se mi drahá nezdá stačí jí opravdu maličko a výjde na 138 kč v brně v DM a vydrží třeba dva měsíce nb i dýl.. A je to Color So Hot It Berns! :) jsi šikovná že si ho poznala! lakuji si s ním nehty u nohou :D na rukou mám shellac :D děkuji ti za pěkný komentář :)

      Vymazat
  4. Zdravím všechny a hlavně Tebe Kristýnko!
    Nedávno jsem objevila Tvůj blog a podívala se na pár článků. Musím říct, že hrozně hezky píšeš a přesvědčila jsi mě abych se trochu více začala zajímat o přírodní kosmetiku. Spousta lidí si neuvědomuje, co si To kupují s prominutí za "svinstva" plná chemie a je to velká škoda. Doufám, že Ti psaní blogu ještě dlouho vydrží a bude Tě i nadále bavit.
    Piš dál a inspiruj nás. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Deny ani nevis jak moc si me potesila!opravdu nadherny komentar,jsem rada,ze se ti muj blog a styl psani libi :) jakmile prijedu z dovolene prijedu sepisu clanek a zamerim se i na ty nejvetsi "zloduchy" v kosmetice,aby si ty i ostatni zacatecnici vedeli cemu se vyhybat :)

      Jeste jednou diky za mila slova :))

      Vymazat
  5. Doufám, že si dovolenou pěkně užíváš :)
    Všechny výrobky vypadají bezva, máme stejný kartáček :D :) a k tomu intimnímu mýdlu - nevím, jestli je to přírodní, vážně se omlouvám jestli ne, moc se v tom nevyznám, ale zkus se kouknout na Sabi Intim Herbal...je dost dobré :)

    OdpovědětVymazat
  6. Dovolenou si moc uzivam,dekuji za tip mrknu na slozeni :) mej se moc pekne

    OdpovědětVymazat
  7. To všechno vypadá moc dobře, hlavně ta přírodní pečující kosmetika. :3

    OdpovědětVymazat
  8. Tak to je super, že nákupy jsou nejlepší na Svoboďáku, protože hned u něj budu bydlet! :D :) dobře, ozvu se ti, do Brna se stěhuju za měsíc :)

    OdpovědětVymazat
  9. Super věci, ten balzám od Timotei musím někde sehnat a na to sérum od Balei také mrknu :)
    Lactacyd je super a rtěnky z téhle kolekce Rimmel nejvíc zbožňuji :)
    Curaprox jsou vážně nejlepší kartáčky, také je používám už dlouho.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mohu ti jeden balzám poslat :) na ceně se můžeme domluvit úřes email kdyby si chtěla :)

      Vymazat
  10. juj ta cesta by aj mna odradzala:/ inak beries si same super veci!

    OdpovědětVymazat
  11. Milá Kristýnko, dnes jsem náhodně objevila Tvůj blog a chtěla bych Ti říct, že Tě (po přečtení několika Tvých příspěvků) obdivuji. Líbí se mi, že slečna ve Tvém věku přemýšlí o tom, co vlastně na sebe maže, jakou kosmetiku používá. Tvé články mají hlavu a patu a celkově je tu u Tebe moc hezky a přijemně. Já už jsem sice maminka 'třicítka', ale zájem o přírodní kosmetiku máme společný a třeba nejen to...;) Přeji Ti krásné prázdniny a když budeš mít chuť, můžeš mrknout. k nám, Tygrům.;) Veronika :)
    http://wheretigerslive.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mockrát Ti děkuji za tak pěkná slova! Ani nevíš jak moc to potěší, na blog jsem mrkla očkem, jak mi bude lépe prozkoumám ho více! Zatím se mi ale moc líbil!
      A kosmetiku milují malé holčičky i starší dámy, kosmetika je jedno velké téma které ženy spojuje! :)))

      Vymazat
  12. Kristýnko, skvělou zkušenost mám s intimními gely Melvita, Kivvi a teď mám Organyc Intimate Wash z naturisima a jsem taky moc spokojená

    OdpovědětVymazat