pondělí 15. září 2014

Kivvi vitamínový koktejl


Všemi milovaný a opěvovaný, přirovnala bych to k wendetě o micelární vody. Ale za mě, mě vitamínový koktejl zklamal.. Proč vlastně? Já vám ani nevím, nejspíše jsem měla veliké očekávání po přečtení recenze od http://fashionpicnicblog.blogspot.cz/.


Má pleť je normální až smíšená, ani se moc nelesknu ..občas v T-zóně, má pleť je velmi bezproblémová a za to jsem vděčná sem tam nějaký pupínek, který je do tří dnů pryč. Tudíž po celý rok mám moc pěknou tvářičku. Čekala jsem, že mi ju Kivvi ještě více vykrášlí a já budu mít ksichtík jako miminko. A to se bohužel nekonalo. Co koktejl používám pravidelně, pokožka mi trošičku zdrsněla, a není taková heboučká jako kdyby a vím, že je to tímto tonikem, když ho vysadím tak po dvou dnech používání olejíčků ji mám zase hebkou. 
Tudíž první problém na světě ---> hrubší pokožka
Druhý problém spočívá ---> nedokonalé dočištění pleti.
Nemůžu si pomoct, ale po olivovém oleji mám pleť mnohem čistčí!
A upřímně ani s tou tonizací nejsem extra spokojená, protože černých teček teď mám habaděj.
Je jedno jestli Kivvi zkusím na suchou/na mokrou pleť nebo se suchým/navlhčeným tampónkem. Výsledek je vždy stejný... 
Tím pádem za mě Kivvi koktejl nic moc a rozhodně si další balení pořizovat nebudu. 
PS: ani ostatní kosmetika ve vzorečcích mě moc nevyhovovala na pleť, jediné co se mi trošičku zamlouvalo byla marmeláda na tělo.



Krom pěkného složení, na tomto výrobku nevidím moc pozitiv. Kupovala jsem ho v akci za 349 Kč a víc ani kačku! Zde

Jakou máte zkušenost s kosmetikou Kivvi a plus tip, jaký výrobek používáte na vyčištění pleti Vy? Ať mám inspiraci, co si pořídit. Přeji krásný zbytek dne a ve středu Vás čeká článek o tom, co jsem si pořídila ve Dnech Marrianne :)

17 komentářů:

  1. Děkuji za recenzi, dlouho jsem odolávala ódám na něj, a konečně mě někdo usvědčil v tom, že to nebyla chyba :-) Díků dík :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. rozhodně to není chyba! odolávej dál? a čím si odličuješ plet momentálně jestli mohu být tak zvědavá? :D

      Vymazat
    2. Odličuji se hydrofilákem momentálně od hádka a dočišťuji citrónovým tonikem taky od hádka :-) A jsem spokojená ;-)

      Vymazat
    3. jéé děkuji za tip a ještě jedna otázka, jakou že to máš plet? mastnou/smíšenou nb spíše susší?

      Vymazat
  2. já teď taky zkouším Kivvi poprvé (sice ne pleťovku, i když z té mám taky nějaké vzorky, ale tělovku), ale taky nejsem bůhvíjak nadšená... i když zase ani úplně zklamaná, ale máš pravdu, po všech těch nadšených recenzích člověk čeká bůhvíco, a realita je pak jinde :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :) no žádné terno to není :) a co používáš ty na odličování a dočištění pleti?

      Vymazat
    2. čisticí gel od Urtekramu, chystám na něj recenzi, je to absolutní nej, co jsem kdy měla :). A na dočištění květovou vodu (jakoukoli).

      Vymazat
  3. Značka Kivvi ma zaujala, keď sa blogmi prevalili články o ich "marmeládkach", teraz ma nejak značka prestala zaujímať..:) U nás sa beztak nedá zohnať zatiaľ, ale teda sa s tým nebudem zapodievať...
    filozofiaženskejkrásy

    OdpovědětVymazat
  4. Každý to chválil a poslední dobou čtu jenom samý negativa. Kivvi mě díky tomuhle (poměr cena/výkon) absolutně neláká.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Cena se mi zda premrstena více jak 150kc bych za to nedala...

      Vymazat
  5. Také jsem vyzkoušela a také jsem moc nechválila.. jsem ráda, že se ke mě někdo přidal! Nemít pěkné obaly, na Kivvi není opravdu nic zajímavého.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Obaly maji nádherný. To je pravda.ale pak uz to za to nestoji...

      Vymazat
  6. Já jsem si objednala vzorečky kosmetiky, tak jsem zvědavá, jaké budou. Nikdy předtím jsem nic od této značky neměla.

    Like Lady

    OdpovědětVymazat
  7. Musím se přiznat, že koktejl mě absolutně neláká už od první recenze a pak od těch dalších i když byly pozitivní nemám ráda lepkavý pocit,který všichni popisují. Ale na co nedám dopustit byla emulze lopuch na odlíčení/čištění, byl skvělý a lituji , že jsem si ho nekoupila zas ale rozhodla se otestovat jiný :/ rozhodně jestli budou na biostylu kupuji dvě balení :) Peeling mě nadchnul,ale po zakoupení enzymatických už jiné nechci :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lepkavy pocit nemam taky rada..ale dala se to tady prezit,mozna toho lopucha prubnu casem az prejdu tohle kivvi zklamani...

      Vymazat
  8. Mne tento koktejl vyhovoval a to najmä v jednej veci - keď sa mi niečo na tvári vyhodilo, urýchlil hojenie :) Vždy ráno som mala pleť v podstatne lepšom stave - takže na to bol super. Ale ja mám problematickú pleť, keď nič vyhodené nie je, tak ho netreba :)

    OdpovědětVymazat