pondělí 1. září 2014

Vídeň 2014

23.8.2014 jsme se byli podívat do Vídně. Neumím německy ani kváknout natož něco vyslovit, tudíž Vám jen řeknu, že jsme byli na nejdelší nákupní ulici :D a jeli tam metrem. Po cestě na metro jsem fotila budovy. Všecko je tam obrovské a prostorné! Kulila jsem očíčka :)






První zastávka byla do DM drogerie, kde jsem porovnávala sortiment a cenu.


Baleu mají stejně drahou, anebo o +- 5 kč dražší :)



Nyní lituju, že jsem si nic od Manhatttenu nekoupila, prý je to skvělá kosmetika.. tak třeba příště :)



A dostáváme se k mé vášni, přírodní kosmetika, co se mi opravdu líbilo na rakouském DM byl obrovský regál jen s přírodní kosmetikou a všechno hezky pospolu na jednom místě. Sestru zaujala pánská řada /černé obaly/, ale já mám pocit, že toto máme i v ČR.






Byla jsem odhodlaná si koupit krém na ruce na zimu, ale zjistila jsem, že u nás je o dost levnější, takže až budu mít cestu na Svoboďák tak zavítám do místního L´Occitane.



♥♥♥ Přenádherné šaty, v téch bych se i klidně vdávala! ♥♥♥



Sestřička neodolala a dala si frozen oreo jogurt :) a moc jí chutnal


 Mamka si dala klasický s muslim :)


Já se v Zaře zamilovala do tohodle chlupáča a v zimě nehodlám nosit nic jiného! Tak uvidím zda-li si ho pořídím :)


Poslední 2 hodiny strávené ve Vídni nám pršelo, stačili jsme přeběhnout jen na druhou stranu do stánku s pizzou a pak zpátky na metro. Mimochodem pizza byla výborná s balkánským sýrem :D ta pizza pauza mi moc dlouho nevydržela :D :D

Na Vídni se mi nejvíce líbila ta rozměnitost. Mnoho národností, od černochů k muslimům až Arabům. :) A to se mi hrozně moc líbí. Příště máme naplánovanou cestu do Ikei :) a snad si od tama i příště něco odvezu, tentokrát jsem přijela s prázdnou :)

4 komentáře:

  1. sakryš, teď mám chuť na něco sladkýho :D. Já jsem ve Vídni byla už hrozně dávno, ale líbila se mi, i když si toho už moc nevybavuju...:)

    OdpovědětVymazat
  2. nádherné fotky, Víden mě okouzluje stále víc a víc, chystám se tam příští rok :)

    OdpovědětVymazat
  3. Jak tak koukám na regál Alverde, tak výběr o nic větší, jak tady..v Německu to bude asi větší :)

    OdpovědětVymazat
  4. ta pizza vyzera mnamkovo :)

    Pozyvam na konco letnu SKIN IN BLOSSOM GIVEAWAY, tu: jeej krasna je! pozyvam na giveaway: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/08/koncoletna-skin-in-blossom-giveaway.html

    OdpovědětVymazat