pondělí 17. listopadu 2014

100% Pure mascara

Najít dobrou přírodní řasenku je stejnĕ tĕžké jako najít spravný odstín make upu a to nemusí jít o přírodní kosmetiku.  Já ji hledala skoro rok. Od té doby co jsem přesedlala na přírodu. Vyzkoušela jsem Lily Lolo /propadák/, Alverde limitka dark /moc fajn řasenka bohužel je modrošedá/, poté na řadu přišla řasenka od Physical Formula, která sice byla lepší barevnĕ, ale s řasy neudělala žádné wooow, ale tato od 100 percent pure to je jiné kafe. 
Vlastním odstín black tea


Takové řasy mi vykouzlí jedním tahem, druhá vrstva dodá na dramatičnosti. Řasenka krásně zahustí a prodlouží řasy, tudíž díky ní nelituji, že jsem našla na prodloužení. "Fake" řasy umí vykouzlit taky!
Vydrží celý den, a pokud slzíte žádné rozmazávání Vám nehrozí :) Docela dobře se odličuje.


Řasenka byla v takovém nádherném papírovém balení, že mi ho bylo líto vyhodit a proto mám řasenku stále v něm! Celý balíček byl krásně zabalen a čekaly mě tam ještě dva vzorky /odlitek make up v odstínu creame, a chaluhovo-mátový šampón/
Do šampónu jsem se zamilovala, jeho nádherná vůně, lehoučká pěnivost a pocit ochlazení po celé pokožce byl k nezaplacení, složení, které je úplně na jedničku a neobsahuje vůbec žádnou šumivou potvoru jako šampony od Alverde. Vlasy nádherně umyl a byli nadýchané jako oblázky! Objem vlasků pociťuju ještě dnes /vlasy jsem si myla v pondělí/
Moje příští objednávka padne na tohodle cukrouše! :) a objednám si k tomu kondicionér :)
MU creame mi odstínově nepadl budu potřebovat tmavší odstín :)


Nyní ale zpět k básnění o řasence, vidíte to nádherné balení? Není to z plastu je to myslím z kovu. Po celém balení jsou namalované ornamenty a popsáno 100% Pure, tohle se jim opravdu povedlo!
A nyní k ceně, stojí 419 Kč, někomu se tohle může zdát moc, mám kamarádku a ta i když si potrpí na dražší a kvalitní make up, řasenka jí stačí za 90 Kč od Essence, protože jí dělá nejhezší a nejdelší řasy.
Já chemku na oči nesnesu, a proto jsem musím nakupovat přírodní, ale řeknu vám konečně nelituju utracených peněz, co se týče očí. Každá koruna se vyplatila!

Objednávala jsem ji z eshopu 100%Pure, kde nabízí celý sortiment. S paní, kterou jsem jednala jsem nad míru spokojená, byla milá a ochotná, dokonce mi balíček poslali v ten den, který jsem si já určila /kvůli nemocnici/. Jediné co mi vadí je cena poštovného. 
Pokud si objednáváte nad 500 Kč platíte 140 Kč 
Pod 500 Kč platíte 80 Kč /za bublinkovou obálku/
Nad 1.400,- Kč /je to zdarma/

Tudíž se vyplatí nakoupit nad 1400 Kč což příště udělám :) na mém pomyslném seznamu je make up /buď odstín white peach, anebo peach bisque/, báze pod make up díky ní bude make up mnohem lépe vypadat na pleti a nebude mi šupinkovat nos, tvářenku která je již dlouho na mém wishlistu, šampóny a kondicionéry.
A mé milované sestřičce nejspíše pořídím k Vánocům pečující řadu Máta a bílý čaj a deodorant. 
Jelikož ten od Jason za moc nestojí. :/
Nejraději bych měla všechno a hned, ale tolik peněz bohužel nemám :)
Naštěstí se blíží mé narozeniny, poté Vánoce a možná se mi časem podaří navázat spolupráci s totou značkou. /což bych pak byla asi v sedmým (kosmetickým) nebi/

Dle mě 100% Pure kosmetika 100% stojí za to, aby jste ji vyukoušeli! Napište mi pěkně prosím s jakými vyrobky máte zkušenost, anebo jaké byste rády/i vyzkoušeli :)



12 komentářů:

  1. Obal řasenky je fakt skvostný♥
    A musím přiznat, že to, jaké ti dělá řasy je opravdu obdivuhodné! Přírodní řasenku jsem teda nikdy nezkoušela..
    Já už několik let používám Maybelline - Colossal Volume a zatím nemám důvod měnit. Jsem s ní spokojená, protože je voděodolná (což se hodí, věčně smrkám, brečím slzím :D)
    ...//Instantní krása//...

    OdpovědětVymazat
  2. Takovou zlutou myslis ze? Ne9 jsem zacala pouzivat prirodni kosmetiku,tu rasenku jsem mela a byla super,ale ta parfumace mi vadila takze jsem si ju pak uz nekoupila..
    Ja bych vodoodolnou osobne moc casto nepouzivala .. jedne zname vypadaly skoro vsechny rasy.. ale to bude i tim,ze si je neodlicovala .. :/

    OdpovědětVymazat
  3. taky jsem s ní byla moc spokojená (i když takové řasy jako máš ty mi teda nevykouzlila :D)! A šampony 100% jedny z nejlepších přírodních. Bohužel všechno od téhle značky je dobré :D. Ještě bych doporučila make-up, oční kávový krém, stíny, tonika, okurkovou pleťovou pěnu a tvářenky. Ale v podstatě asi všechno :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Make up a tvarenku mam v planu objednavat pred vanoci a s tim, ze je od teto vsechno top... muj seznam je nekonecny... a tesim se silene na vanilkovy krem na ruce a sampon na vlasy :)

      Vymazat
  4. Obal řasenky i efekt je moc krásný :) Já jsem taky ten typ, co si vystačí s řasenkou za pár Kč :D
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Me dri8 taky ale pak jsem zacala mit extra citlive oci...tak si musim priplatit..

      Vymazat
  5. dve wow! jednak ten obal je fakt krasny a tie riasy!!

    Pozyvam na 5 rocnu giveaway o balicek BIODERMA, stylove hodinky a 50€ voucher, tu:http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/11/mega-naj-naj-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  6. Tak veľmi ti ďakujem za túto recenziu! Práve robím objednávku nejakej biokozmetiky a pozerala som aj 100% pure. Riasenky som však obišla, pretože majú len túto predlžujúcu a mňa zaujímajú najmä zhusťujúce. Lenže teraz si ju už musím objednať - kvôli prenádhernému obalu, zloženiu, a samozrejme aj efektu :) Teším teším teším!!!

    OdpovědětVymazat
  7. Ja na riasenky nie som velmi narocna. Som spokojna aj s 3€ riasenkou od Rimmel :-) . Aktualne mam moju prvu prirodnu riasenku od Cosmetica a tiez som s nou spokojna :-)
    Stala som sa jubilejnou 50 gfc citatelkou Tvojho blogu....
    Kaviareň u mačky

    OdpovědětVymazat
  8. Jednou jsem vyzkoušela přírodní řasenku a byla zklamaná. Hrozně se drolila a na mých tmavých řasách vůbec nebyla vidět. Takže jsem se této zkušenosti na žádnou další nedívala. Ale třeba je tahle opravdu jiná :-)

    Zvu tě na mou giveaway o skřipce do vlasů:
    http://talktomymoustache.blogspot.cz/2014/11/linziclip-giveaway.html :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Krásný blog:) Nechceš se vzájemně sledovat? (blogvin, fb, instagram, google+)

    vik-ladyla.blogspot.cz I instagram I facebook

    OdpovědětVymazat