úterý 15. prosince 2015

Rychlo-tipy na dárky k Vánocům I.


Dnes vám doporučím tři obchody: nuspring.cz, blueberryhill.cz a kamenný obchod yves-rocher.
 Jsou to zcela realistické dárky, kterými obdaruji své blízké, neplatila jsem poštovné. Nad 8 stovek je poštovné zdarma.


Většinu jsem nevyzkoušla, tudíž vám nemohu říct, je to bomba, ale mám načtené recenze, které říkaly, že produkty jsou dobré a peníze za ně se vyplatí. Avril řasenka, kterou už mamka i sestra zkusily ze zvědavosti, aby nebyly pod stromkem zklamané - první přírodní řasenka, která nedělá pandí očíčka! Mamce drží lépe, než od yves-rocher i od marykay.
sumasumárum, jestli hledáte dobrou přírodní řasenku tak jdete do ní, za cca 230 kč, dostanete hodně muziky. ;)
 

Tvářenku mají ve třech variantách, já objednala všechny /broskvičkový pro kamarádku/ pro sestru "rose narcé" a pro mě "praline". Odstíny jsou pěkné všechny, takže už jen podle priorit a podle hesla "pro teplejší odstíny pleti do broskova-meruňkova, studené typy spíše růžovo-fialkové"

 
Deodorant, na ten jsem fakt zvědavá, mají i pánskou verzi :)
Je to klasiciký, tuhý - tady je to opravdu jen a jen o preferencích dotyčné osoby, někdo má rád kuličky a nesnaší tuhé deodoranty a naopak. :)



Tento dáreček je pro mamku, jelikož má ráda značku YVES-ROCHER, její oblíbený odličovač a denní krém. To každou maminku potěší, nějaký její stálý produkt, který opakovaně kupuje.
Při registraci, získáte kartičku s body, slevy vám chodí domů, za ty peníze se kosmetika vyplatí. Spíše pro méně náročné. :)
A sprcháč s oblíbenou vůní se nikdy neztratí!




Poslední eshop je blueberryhill a zde jsem objednala pro sebe sypký make up, který kryje velmi dobře - potvrzuji! transparentní pudr pro sestru a pro jejího přítele čistící mýdlo na obličej.



Co se týče make upu, tak výjde levněji než Lily Lolo i krycí schopnosti jsou větší a já sem tam ráda vyzkouším něco nového. :)

Všude jsem Vám dala odkazy, tak jukněte i na ceny jsou velmi přijatelné a eshopy nabízí spoustu věcí - tudíž lze nakoupit pro celou rodinu. Já letos nakupuji jen přes internet, nemám náladu chodit do přelidněných obchodů a mačkat se! Napište mi co jste nakoupili vy pod stromeček!
PAC A PUSU! :*

3 komentáře:

  1. Zaujal ma minerálny makeup. Bude naň aj recenzia s prezentáciou krycej schopnosti?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Recenze samozřejmě bude, ale na to musim produkt pořadne prozkoušet,akorat bych mohla v pátek udělat first impresion. :)

      Vymazat
    2. Veľmi sa teším. Pre mňa je momentálne témou Nr. 1 krytie, takže každý mesiac skúšam niečo nové :)

      Vymazat