pátek 14. března 2014

Radosti za poslední dobu

Nemám ráda články typu nákupy za měsíc xx , oblíbence za měsíc xx - proto se články snažím dělat postupně, pokaždé když si něco nového pořídím, bohužel ne vždy se to povede. Dneska to bude taková přehlídka fotek, co jsem si od ledna pořídila, o něčem jsem už na blogu psala a tudíž to už zmiňovat nebudu.
 Objednávka z biooo.cz, ano bude ze mě černovláska, v neděli jsem se barvila, a zatím mi to do černé nechytlo, ale mám je dosti tmavé, příští barvení už bude 100%, vzoreček make upu Everyday Minerals, bohužel jsem si vybrala make up s příšerným podtónem do růžova a já jako žluťásek jsem vypadala hrozně. Nevzdávám to, a objednám si jiný, lepší, ptž EDM make upy jsou skvělé, lepší než Lily Lolo. A v neposlední řadě maska, která mi byla poskytnuta k zrecenzování. Už teď vím, že je příjemná a vlasy jsou hebké, ale na podrobnější recenzi si budete ještě muset nějaký ten pátek počkat.
 Pěnový odličovač od Alverde, je báječný, úžasný a skvělý. Akorát vůně je na mě až moc intenzivní. Ale odličuje parádně! Saloos Bergamot poté, co ho vypotřebuji už se k němu nevrátím, není tak super přírodní, jak hlasá, což je škoda byl fajn, příště už jen čisté oleje, jojobový,.mandlový apod.
 Kartáček, se kt je odličování zábava, do pokožky lépe zapracuje krém, je po něm hebčí a jasnější, narozdíl od jiných elektrických kartáčků je daleko levnější.
 Vůně Chloe je velmi komplikovaná a těžká, snad jí příjdu na chuť - je to dárek k předplatnému. A má druhá milovaná vůně, cítím z ní orient a santalové dřevo, na moji lásku Diesla nemá, ale i tak jí ráda nosím, a minimálně jednou týdně ji provenčím (šetřím si ji, je to limitka!)
 Lepší šampóny jsem neměla, přírodní a za super cenu! S výběrem mi pomáhal přítel a jsem ráda, jinak bych čapla bez oplachový kondicionér a doma bych si nadávala. :)
 Doplňky pro nehtíky, nejsem zastánce "žraní" prášků, ale člověk je bohužel někdy potřebuje, ne vždy lze ze stravy získat dostatek pro správnou funkci těla..
 Červený lak zapůjčený od mé nejlepší kamarádky, hezčí červenou jsem nikdy neviděla, je to ta klasická červená, kterou má každá správná mrcha ve filmu. Je to odstín 150. Zamilovala jsem si ho, za 30 Kč není, co řešit ne? V neposlední řadě, můj kozí kamarád na zpevnění nehtů, zatím ho mám necelé dva týdny, ale musím říct, že funguje, nehty se mi pomalu, ale jistě přestávají odlupovat (tzn. odlupování horní vrstvy)
Dorazila další dávka Elle spolu s micelárkou od Bourjois, tuto značku jsem měla moc ráda, než jsem se dala na biománii, časy se mění a my se měníme s nimi, můj nosík si už zvykl na jemné rostlinné vůně a chemický odér mě z této macaté láhve odradil k dalšímu vyzkoušení. Nejspíše ji někomu daruji.

2 komentáře:

  1. Tak u mě je ten La Chevre taky celkem účinnej, ale jelikož jsem byla doma nemocná a nic moc krom úklidu jsem nedělala (myslím práci), tak nemůžu úplně moc posoudit. Ale nehty vypadají lépe, to je pravda. Aplikuju si ho nakonec vždy před lakováním. A ještě k tomu nehtový balzám.

    By-Moni

    OdpovědětVymazat
  2. Tak koukám že bych si z tohodle taky hodně vybrala :) Super věcičky :)

    OdpovědětVymazat