úterý 16. prosince 2014

Evolve AHA mask



Již před x měsíci jsem dostala k vyzkoušení od eshopu biooo.cz tuto AHA zesvětlující masku. Přála jsem si ji hlavně kvůli kamarádce, která je ze své pleti zoufalá /červená, osypává se, pupínky a má dehydratovanou a zároveň mastnou T-zónu/ já naopak mám pleť v klidu akorát mě trápí pár pigmentových skvrn a s tím mi měla pomoct tato maska.


Na této masce oceňuji pěkné složení, příjemnou vůni a lehce roztíratelnou konzistenci, nanáší se na lehce vlhkou pleť /tenká vrstva/ MAXIMÁLNĚ NA 5 MINUT! Jinak budete bílý jako omítky! 
Poté masku umyjete a namažete se krémem.



AHA pleťová maska Evolve má okamžitý účinek na tón pleti, zvyšuje její jas, jemnost a porcelánový tón. Přírodní maska s AHA kyselinami zlepšuje stav pleti, působí jako jemný chemický peeling a obnovuje krásu pokožky.

Evolve maska je moc fajn. Opravdu zmíňuje začervenání a už po 3 aplikacích jsem sama na sobě viděla účinky, nyní aplikuju už jen na místech, kde mám červené skvrnky.. Maska stojí 513 Kč a s nějakým slevovým kupónkem za to stojí. A i když je masky pouze 100 ml po 4 měsících používání jí je ještě více jak polovina.

Tudíž pro všechny červené rajčátka a unavené ksichtíky doporučuju a má kamarádka též! 

Jaké používáte masky vy?

*Děkuji eshopu biooo.cz za poskytnutí výrobku

2 komentáře:

  1. Já používámm spíše vyhlazovací masky a masky proti akné

    Ráda bych tě pozvala k sobě na blog, kde právě probíhá vánoční giveaway
    http://marketatrpisovska.blogspot.cz/2014/12/vanocni-soutez.html

    OdpovědětVymazat
  2. Předevčírem jsem dala na blog recenzi na tu nejlepší masku na světě! Tak mrkni..

    OdpovědětVymazat